• DOLAR 34,29 %-0.05
  • EURO 37,61 %-0.16
  • ALTIN 2.885,46 %-0.05
  • BİST100 9.045 %0.15
  • BITCOIN 62.350 %-1.34
  • ETHERIUM 2.453 %0.38
19°
6 ay önce Güncel

İYİ Parti Kurucular Kurulu üyesi Günay Kodaz, genel başkanlık için aday olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu.

6 ay önce Güncel

Dr. Mahfi Eğilmez'in yazısında, Türkiye'nin toplam dış borç stoku 500 milyar doları aşarken, döviz cinsinden olan borçlarının miktarı ise 727 milyar dolara ulaşıyor.

6 ay önce Güncel

YSK, Isparta'nın Aksu ilçesindeki seçimlerin yenilenmesi talebini reddederken, Çorum'un Uğurludağ ilçesindeki oyların tekrar sayılması isteğini de kabul etmedi.

6 ay önce Güncel

TÜİK'in açıkladığı Mart enflasyon verileri, beklenenden düşük gelerek Merkez Bankası'nın tahminleriyle uyumlu bir seyir izlerken, yüksek enflasyonun ekonomi politikalarında önemli değişiklikler gerektirdiği görülüyor

6 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Türkiye genelindeki ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için yaz tatil süresinde önemli bir değişikliğe gitmeyi planlıyor.

6 ay önce Güncel

Türkiye'de 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından CHP'nin uzun yıllar sonra birinci parti konumuna yükselmesi, seçmenin sandığa gitmemesinden kaynaklı bir değişimin ana tartışma konularından biri haline geldi. Gazeteci Yavuz Donat, "Seçmen neden sandığa gitmedi?" sorusunu ele alarak bu değişimin sebeplerini irdeledi.

6 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vefatının 27. yılında Alparslan Türkeş'in kabrini Yıldırım Tuğrul Türkeş'le birlikte ziyaret etti.

6 ay önce Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, hükümete ve yerel yönetimlere yönelik çağrısında iş birliği, dürüstlük ve adil rekabetin önemine dair çağrıda bulundu

6 ay önce Güncel

Memurlara Ocak ayında yapılan enflasyon zammına rağmen, her ay yaşanan enflasyon kayıplarıyla öğretmen maaşlarının azaldığı görüldü. Öğretmenlerin 3 Aylık Enflasyon Kaybı Belli Oldu! İşte detaylar...

6 ay önce Güncel

Türk futbolunun iki devi Galatasaray ve Fenerbahçe arasında, 7 Nisan'da Şanlıurfa'da gerçekleşecek olan Süper Kupa maçı öncesinde, Fenerbahçe'nin bu önemli derbiye U-19 Takımı ile çıkma kararının ardından, Galatasaray'dan Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) beklenmedik bir talep geldi. Sarı-kırmızılı kulübün, VAR hakemlerinin de yabancı olmasını istediği öğrenildi.