• DOLAR 34,27 %0.06
  • EURO 37,65 %0.08
  • ALTIN 2.882,47 %-0.93
  • BİST100 9.045 %0.15
  • BITCOIN 62.050 %-2.21
  • ETHERIUM 2.430 %-1.8
22°
6 ay önce Güncel

Sigara piyasasında fiyat hareketliliği devam ediyor. Dün, JTİ sigara grubuna uygulanan 8 TL'lik zam haberinin ardından, sigara tüketicileri yeni bir zamma daha uyandı. Bu kez zam rüzgarı Philip Morris grubunu etkiledi. 5 Nisan 2024 tarihi itibarıyla Philip Morris markasına ait sigaralarda 5 TL'lik bir artış yaşandı. Bu zamla birlikte, grubun en düşük fiyatlı ürünü 60 TL, en yüksek fiyatlı ürünü ise 67 TL'ye yükseldi.

6 ay önce Güncel

Türkiye'nin konut piyasasında yaşanan önemli değişiklikler ve fiyat artışları, ev sahibi olma hayallerini zorlaştırdı. Ancak Ziraat Bankası'nın Nisan ayında sunduğu 2.5 milyon TL değerindeki konut kredi kampanyası, sektörde dikkat çeken bir fırsat olarak öne çıkıyor.

6 ay önce Güncel

Nisan ayına yönelik olan toplam 4,8 milyar TL değerindeki yaşlı aylığı ve engelli aylıkları hesaplara aktarılmaya başladı.

6 ay önce Güncel

Dolar ve ONS ile hareketlenen gram altın havaların ısınmasıyla beraber yatırımcıları tarafından sık sık araştırılıyor. Uzman isimler son zamanlarda ONS tarafından etkilenen altın gram fiyatı için beklentileri pozitife çevirdi. İşte İslam Memiş'in yorumu..

6 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmesine göre, Türkiye'nin birçok bölgesinde yağışlı hava etkili olacak. İşte detaylar...

6 ay önce Güncel

Özel bankalarda promosyon oranları yeniden güncellendi. Geçen haftalarda kamu bankalarında promosyonların 8 bin ila 12 bin TL 'ye yükseltilmesi sonrası özel bankalar da ödemeyi değiştirmişti. Özel bankalarda promosyon tutarları 17 bin 500 TL'ye kadar ulaştı. Bankalardan birisinden hamle geldi ve promosyon ödemesini katladı. Peki promosyonlarda bu trend devam eder mi? İşte detaylar...

6 ay önce Güncel

AK Parti'nin 31 Mart'tan yenilgi ile çıkacağı son iki haftaya girilirken belli oldu. Erdoğan son hafta Şimşek'e 'Bir şey yapamaz mıyız?' diye sordu. AK Partili vekillerin bile kendi akrabalarını ikna edemediği itirafı geldi.

6 ay önce Güncel

Mali yılda çift geliri olan vatandaşlar için dikkat çeken bir uyarı geldi. İkinci işverenden elde edilen gelirin yıllık toplamının 150 bin lirayı aşması durumunda beyanname verilmesi gerekiyor. Ayrıca, tek işverenden elde edilen gelirin 1.9 milyon lirayı geçmesi halinde de vergi ödenmesi gerekiyor.

6 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da 12 işyerinin kurşunlanması suçlarında yer alan kişilere yürütülen “Mahzen-25” operasyonları kapsamında 11 şüpheli yakalandığını duyurdu.

6 ay önce Güncel

Altın fiyatları geçtiğimiz günlerde Fed Başkanı Powell’ın açıklamalarının ardından yukarı yönlü bir seyir izliyor. Ons altın 2300 doları geçerek, gram altın cephesinde ise 2367 lira görüldü. Altın neden bu kadar hızlı yükseliyor? Dolar neden ibreyi aşağı çevirdi? İşte detaylar...