• DOLAR 34,27 %0.06
  • EURO 37,65 %0.08
  • ALTIN 2.882,47 %-0.93
  • BİST100 9.045 %0.15
  • BITCOIN 62.050 %-2.21
  • ETHERIUM 2.430 %-1.8
22°
6 ay önce Güncel

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala, 9 günlük bayram tatili için plan yapmaya başlayan vatandaşlar, hava durumunu merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve Prof. Dr. Orhan Şen'in son tahminlerine göre, bayram tatilinde sıcaklık mevsim normallerinde seyredecek. Bu yıl bayram tatilini yaz tatili gibi düşünenler, beklediklerini bulamayabilir. İşte 5 - 9 Nisan tarihleri arasında beklenen hava durumu tahminleri ve Prof. Dr. Orhan Şen'in değerlendirmeleri.

6 ay önce Güncel

İsrail, İran'ın Şam'daki konsolosluk binasına düzenlenen ve İran Devrim Muhafızlarından yüksek rütbeli isimlerin de hayatını kaybettiği saldırının ardından büyük bir endişe yaşamaya başladı. Olay sonrası, İsrail halkının hem süpermarketlere hem de bankalara akın etmesine sebep oldu. Endişe dolu anlarda, İsrailliler nakit para ve temel ihtiyaç malzemeleri stoklamak için marketlere koştu.

6 ay önce Güncel

Yerel seçimlerin ardından, döviz talebi artarken, yerel ve yabancı yatırımcıların pozisyonları değişti ve Merkez Bankası rezervlerinde toparlanma yaşandı.

6 ay önce Güncel

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, Süper Kupa maçıyla ilgili önemli bir açıklama yaptı. Yıldırım, Türkiye Futbol Federasyonu'nun, UEFA Konfederasyon Kupası maçının yanı sıra Süper Kupa Final tarihini değiştirmemesini eleştirdi. Yaptığı açıklamada, futbol federasyonlarının kulübe karşı kasıtlı hareketlerinin bir tezahürü olarak nitelendirdiği bu duruma tepki gösterdi.

6 ay önce Güncel

Kadir Gecesi, İslam aleminde bin aydan daha hayırlı olarak kabul edilen, rahmet, mağfiret ve duaların kabul olduğuna inanılan müstesna bir zaman dilimidir. Bu özel geceye için, sevdiklerinize, yakınlarınıza ve akrabalarınıza gönderebileceğiniz en güzel ve anlamlı Kadir Gecesi mesajlarını derledik.

6 ay önce Güncel

Türk Hava Yolları (THY), büyük bir personel alım sürecini duyurdu. Kabin memuru, pilot, teknik ve idari kadrolar için toplamda 7 bin yeni pozisyon açılacağı bildirildi. Peki, bu süreç nasıl işleyecek?

6 ay önce Güncel

Türkiye, Soğuk Savaş dönemini simgeleyen Avrupa Konvansiyonel Kuvvetler Antlaşması'ndan çekilerek, konvansiyonel silah üretimini ve bilgi paylaşımını sınırlayan bir karar aldı.

6 ay önce Güncel

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Türkiye Varlık Fonu'na bağlı olan Eti Maden'in İsrail'deki bir şirkete bor madeni gönderdiğini gösteren belgeyi paylaşarak yetkililere çağrıda bulundu. 23 Mart tarihinde gerçekleştiği belirtilen bu ticaret işlemi, Erbakan'ın paylaşımıyla kamuoyunun dikkatini çekti.

6 ay önce Güncel

Ramazan Bayramı yaklaşırken, tatil planlarını trenle yapmayı düşünen vatandaşlar, Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine büyük ilgi gösteriyor. Eskişehir merkezli yapılan duyuruya göre, 5 ile 14 Nisan tarihleri arasındaki YHT seferleri için biletlerin tükendiği belirtildi.

6 ay önce Güncel

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, sunucu Buket Aydın'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu küçümseyici sözlerine sert tepki gösterdi.