• DOLAR 34,27 %0.07
  • EURO 37,69 %0.22
  • ALTIN 2.911,85 %0.08
  • BİST100 9.030 %-0.02
  • BITCOIN 62.450 %-0.24
  • ETHERIUM 2.430 %-1.02
25°
6 ay önce Güncel

Fitch'e göre, Türkiye'deki Körfez İşbirliği Konseyi bankalarının daha stabil ekonomi politikalarına geçmesi ve enflasyonun düşmesi, Türkiye'deki iştiraklerinin net parasal kayıplarını azaltabilir ve hiperenflasyon raporlamasını sonlandırabilir.

6 ay önce Güncel

YSK, Hatay'ın Samandağ ilçesinde CHP'nin oyların yeniden sayılması talebini reddetti; seçimi TİP adayı Emrah Karaçay kazanmıştı.

6 ay önce Güncel

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Türk futbolundaki adaletsizlikleri eleştirdi. kulübün eylemlerinin Türk futbolunda reforma yol açmayı amaçladığını belirtti.

6 ay önce Güncel

Son zam ile yeni sigara fiyatları gündemdeki yerini korurken Vergi uzmanı Ozan Bingöl, bugün 60 liraya satılan bir paketin vergisini hesapladı. Bingöl'ün yaptığı hesaplamaya göre, bir paket sigarada vergi yükü yaklaşık yüzde 80 civarında olduğu hesaplandı.

6 ay önce Güncel

Gazeteci İsmail Saymaz'ın attığı bir tweet nedeniyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

6 ay önce Güncel

Gazeteci İsmail Saymaz, AK Parti'nin içerisinde 5 ismin 31 Mart seçimlerinin sorumlusu olarak görüldüğünü ve 3 bakanın ise Erdoğan tarafından başarısız bulunduğunu belirtti. Türkiye'de 31 Mart'ta gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde CHP'nin başarısının damga vurduğu ve AK Parti'nin birçok belediyeyi kaybettiği dönemde, Saymaz'ın yazısı dikkat çekti.

6 ay önce Güncel

İYİ Parti, seçim sonuçlarının ardından Olağanüstü Kurultay kararı alarak, 27 Nisan'da yapılacak kurultay öncesi Genel Başkan Meral Akşener'in adaylığı belirsizliğini korurken, parti içinde istifalar ve Akşener'e yönelik eleştiriler gündemi meşgul ediyor.

6 ay önce Güncel

Türkiye genelinde artan başıboş köpek saldırısı haberlerine her gün bir yenisi ekleniyor. Kan donduran olay Antalya'nın Akseki ilçesinde meydana geldi. Üç çoban köpeğinin saldırısına uğrayan Havva Özen (85), yaşamını yitirdi.

6 ay önce Güncel

ABD'de gerçekleştirilen ve tıp dünyasında yeni bir dönemin başlangıcı olarak değerlendirilen bir operasyonla, 62 yaşındaki bir hastaya domuzdan alınan genetiği değiştirilmiş bir böbrek nakledildi. Bu başarılı operasyon, organ nakli bekleyen hastalar için umutların yeniden yeşermesine neden oldu. Richard Slayman isimli hasta, nakilden iki hafta sonra herhangi bir sağlık sorunu yaşamadan hastaneden taburcu edildi.

6 ay önce Güncel

Morgan Stanley'in Baş ABD ekonomisti Ellen Zentner, Bloomberg TV'ye yaptığı açıklamada, Fed'in enflasyon endişeleri nedeniyle faiz indirimine erken bir tarih olan Mayıs'ta gitme olasılığının yüksek olduğunu belirtti ve piyasanın yıl boyunca faiz indireceğini söyledi