• DOLAR 34,27 %0.07
  • EURO 37,69 %0.22
  • ALTIN 2.911,85 %0.08
  • BİST100 9.030 %-0.02
  • BITCOIN 62.450 %-0.24
  • ETHERIUM 2.430 %-1.02
25°
6 ay önce Güncel

Samsung, 2024 yılında dünya genelinde en çok telefon satan marka olarak zirveye yeniden yerleşti. Counterpoint Research'ün raporlarına göre, Galaxy S24 serisi ve yapay zeka özellikleriyle desteklenen telefonlar, Samsung'un liderliğini sağladı.

6 ay önce Güncel

Kredi kartlarına yönelik yapılan çalışmalar vatandaşlar tarafından sık sık araştırılıyor. Kredi kartı nakit çekimi ve KMH faizleri artırılsa da kullanıcının KMH hesapları ve kredi kartı alışverişleri azalmıyor aksine daha da yükseliyor. Peki faiz düzenlemesine rağmen kart harcamaları neden düşmüyor? İşte ayrıntılar...

6 ay önce Güncel

Türkiye, 32 yıldır uygulanan Türkiye Avrupa Konvansiyonel Silahlı Kuvvetler Antlaşması'ndan geri çekildi. Silah üretimine yönelik sınırlamalar sonlanırken konvansiyonel silah bildirimi kaldırıldı. Fazla silahın imhası da yapılmayacak.

6 ay önce Güncel

İstanbul’da Santa Maria Kilisesi'nde yaşanan silahlı saldırıyı işleyenler ile bağlantılı ve çatışma noktalarıyla iletişim halinde olan şahıslar başta olmak üzere DEAŞ Terör Örgütüne yönelik gerçekleştirilen “Bozdoğan-21” operasyonlarında 48 şüpheli gözaltına alındı.

6 ay önce Güncel

Yeni haftada altın, döviz ve borsa grafikte dalgalı bir seyir izledi. Gram altın yeni zirvesini test ederken, dolar/TL 32’nin aşağısında kaldı. Borsada ise güne dikkat çeken değerlerle açılış yaptı. Ekonomist Hikmet Baydar, gram altın ve dolar için kritik değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

6 ay önce Güncel

Meteoroloji tarafından paylaşılan son rapor ışığında, İstanbul dahil birçok ilde gece saatlerinden itibaren yağış öngörülüyor. Diğer bölgelerde ise bugün için sağanak yağmur geçişlerinin olacağı değerlendirildi.

6 ay önce Güncel

Bazı kamu kurumlarına toplam 647 yeni kadro eklendi. Konuya yönelik Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, Resmi Gazete'de paylaşıldı.

6 ay önce Güncel

Resmi Gazete'de yayımlanan değişikliklerle, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından Döviz Dönüşümlü Kur Korumalı Mevduat (KKM) hesapları için tarih uzatıldı.

6 ay önce Güncel

Kredi kartı işlemlerinde (nakit çekim veya kullanım işlemleri hariç) uygulanacak aylık azami akdi faiz oranı yüzde 3,66'dan yüzde 4,25'e çıkarıldı.

6 ay önce Güncel

DEM Batman Milletvekili Zeynep Oduncu, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar kapsamında etkisiz hale getirilen teröristin cenazesini taşıyanlar arasında yer aldı. Türk Silahlı Kuvvetlerince düzenlenen operasyonda öldürülen PKK'nın sözde komutanlarından "Eddesa Cejna" kod adlı Ece Yılmaz'ın cenazesinin taşınması sırasında Oduncu, tabuta omuz vererek mezara kadar taşıdı.