• DOLAR 34,26 %0.02
  • EURO 37,64 %0.10
  • ALTIN 2.909,87 %0.01
  • BİST100 9.032 %-0.85
  • BITCOIN 63.199 %0.96
  • ETHERIUM 2.444 %0.1
18°
6 ay önce Güncel

Esenyurt, İstanbul'da bulunan bir apartman sitesinde meydana gelen olayda, 24 yaşındaki genç bir kadın hayatını kaybetti. Saat 00.30 sıralarında Esenyurt Zafer Mahallesi Adile Naşit Bulvarı'nda yer alan 39 katlı bir binanın 30. katından düşen genç kadın, olay yerinde yaşamını yitirdi.

6 ay önce Güncel

Bayram tatilinin ilk gününde, Türkiye genelinde meydana gelen trafik kazaları, acı tabloyu gözler önüne serdi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, 9 günlük bayram tatilinin ilk gününde yaşanan 651 trafik kazasında 9 vatandaşın hayatını kaybettiğini, bin 47 kişinin ise yaralandığını açıkladı.

6 ay önce Güncel

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), son günlerde basın ve yayın organlarında yer alan, Sudanlı ve Filistinli öğrencilere yönelik belgesiz ve koşulsuz yatay geçiş hakkı sağlandığına dair iddialara resmi açıklama getirdi. Açıklamada, savaş nedeniyle eğitimlerine devam edemeyen öğrencilere yönelik destek politikalarının detayları paylaşıldı.

6 ay önce Güncel

Ramazan Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte, evde bakım hizmeti alan vatandaşlar ve ailelerine müjdeli haber geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla evlerinde tam bağımlı bireylerin bakımını üstlenen ailelere sağlanan ekonomik desteklerin öne çekilerek, yarın hesaplara yatırılacağını duyurdu. Toplamda 4,2 milyar lira tutarında bir ödeme yapılacak.

6 ay önce Güncel

Eski bakan Faruk Çelik, seçim sonuçlarıyla ilgili olarak önemli bir özeleştiriye imza attı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, seçimlerdeki yerel mağlubiyeti sadece genel siyaset ve ekonomik gelişmelere bağlamanın, özeleştiri yapmaktan kaçınmak olduğunu belirtti.

6 ay önce Güncel

Erhan Afyoncu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kimi örnek alması gerektiği konusunda Fatih Sultan Mehmed'i öne sürdü ve onun İstanbul'un fethi sürecindeki liderliğini vurguladı. Afyoncu, Fatih'in başarısız kişileri cezalandırıp yeni hamlelerle İstanbul'u fethettiği örneğini verdi.

6 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye'nin ekonomik geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Şimşek, yapılan MYK toplantısında ekonomik gelişmelerin seçim sonuçlarına etkilerini değerlendirdi.

6 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla 7 Nisan tarihli Resmi Gazete'de acele kamulaştırma kararları verildi. 9 acele kararlaştırma kararının yer aldığı gazetede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan karara göre Niğde’de altın ve gümüş madeni kurulması için acele kamulaştırma kararı alındı.

6 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Bugün saat 15.30'da İstanbul Beyoğlu'nda İsrail ile ticaretin kesilmesi için Taksim'de eylem yapan kişilere ilişkin açıklama yaptı.

6 ay önce Güncel

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde, İstasyon Mahallesi'nde bir apartmanın önünde kafaları ve patileri kesilerek öldürülmüş 6 yavru kedi bulundu.