• DOLAR 34,25 %0.03
  • EURO 37,67 %0.07
  • ALTIN 2.914,47 %-0.24
  • BİST100 9.032 %-0.85
  • BITCOIN 63.700 %1.84
  • ETHERIUM 2.478 %1.62
21°
6 ay önce Güncel

TBMM, bayram sonrası yoğun bir mesaiyle emeklilik reformları ve iş kanunu değişikliklerini ele alacak.

6 ay önce Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 8 bin personel alımı sonuçlarını açıkladı, başvurular 21 Şubat-11 Mart arasında gerçekleşmişti.

6 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Bakan Tekin, 2024 bütçesinde eğitime ayrılan payın arttığını ve Milli Eğitim Bakanlığı bütçesinin önemli ölçüde artış gösterdiğini açıkladı, ancak henüz öğretmen atamalarının gerçekleşmemesi 470 bin öğretmen adayını hayal kırıklığına uğrattı.

6 ay önce Güncel

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kendisiyle ilgili uyuşturucu üzerinden yapılan espriye tepki gösterdi ve komedyen Özgür Turhan'ı hedef aldı.

6 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Avrupa Sosyalist Partisi Liderler Zirvesi'nde Romanya'nın başkenti Bükreş'te vize sorununu ele almak üzere Avrupa Parlamentosu Sosyalistler ve Demokratlar Grubu Başkanı Iratxe Garcia Perez ile görüştü.

6 ay önce Güncel

Ticaret Bakanlığı, fiyatları belirsiz bırakan ve gizli servis ücreti alan bir işletmeye 834 bin lira idari para cezası uyguladı.

6 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı okul ve kurumlara, yeni eğitim öğretim yılında Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu (TKİ) tarafından azami 500 bin ton kömür yardımı yapılacak. Cumhurbaşkanı kararıyla Resmi Gazete'de yayınlanan "Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Okul ve Kurumlara 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı İçin Isınma Amaçlı Kömür Dağıtımına İlişkin Karar" doğrultusunda, bu yardımın yapılması kararlaştırıldı.

6 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 31 Mart yerel seçimlerinde aldığı başarısız sonuçların ardından "yol haritası"nı çizdiğini açıkladı. Önümüzdeki döneme ilişkin önemli mesajlar veren Erdoğan, partisinin yetkili kurulları ve kurmayları ile yaptığı toplantılarda seçim sonuçlarını değerlendirerek yeni stratejiler belirledi.

6 ay önce Güncel

Seçim sürecinde yaşanan tartışmalar ve itirazlar sonucunda Kütahya'da geçersiz oyların yeniden sayılması kararı alınırken, 4 ilçede seçimlerin yenilenmesi ve Hatay ile Van'da yaşanan tartışmaların devam etmesiyle birlikte Yüksek Seçim Kurulu'nun kesin kararının beklenmesi gerekiyor.

6 ay önce Güncel

EPDK, Akaryakıt sektöründe rekabeti artırmak için 'beyaz bayraklı' istasyonların önünün açılması ve mobil bir uygulama ile sürücülere en ucuz akaryakıtı bulabilecekleri istasyonların gösterilmesini hedefliyor