• DOLAR 34,27 %0.08
  • EURO 37,65 %0.03
  • ALTIN 2.915,16 %-0.22
  • BİST100 %
  • BITCOIN 63.475 %1.29
  • ETHERIUM 2.478 %1.13
24°
5 ay önce Güncel

Geçim sıkıntısı çeken emeklilere güzel bir haber geldi. Arabası olan emekliler artık Hızlı Geçiş Sistemi'nde (HGS) alt limit fiyatlarını ödemek zorunda kalmayacaklar. Bir banka, emekli müşterilerine yönelik özel bir kampanya başlattı ve bu kampanya kapsamında emekli maaşı müşterilerine 12 bin TL promosyonun yanı sıra ücretsiz HGS hizmeti sunulacak.

5 ay önce Güncel

Fenerbahçe sahadan çekildi; işte TFF'nin maçla ilgili vereceği kararlar

5 ay önce Güncel

Galatasaray 1. dakika dolmadan golü buldu.. Ardından Fenerbahçeli oyuncular sahadan çekildi.

5 ay önce Güncel

Batı Afrika ülkelerinden Nijerya'nın Sokoto eyaletinde teşhis konulamayan bir hastalık nedeniyle 3 çocuğun hayatını kaybettiği ve 127 çocuğun hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

5 ay önce Güncel

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Süper Kupa mücadelesi öncesinde Şanlıurfa'da önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Koç, "İsyanımızın ilk adımını bugün istemeyerek atmamız gerekiyor. Bu, Süper Kupa'daki duruşumuzun sadece maçın tarihiyle ya da son deplasman maçında yaşananlarla ilgisi alakası yok" dedi.

5 ay önce Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri sonrasında partiden seçilen belediye başkanlarına yönelik önemli bir uyarı içeren bir yazı gönderdi. Büyükşehirlerden İstanbul, Ankara ve İzmir'in de aralarında bulunduğu birçok şehirde başarı elde eden CHP, belediye başkanlarına yapılan atamalarla ilgili önceden belirlenen prosedürler hakkında detaylı bilgi içeren bir yazı gönderdi.

6 ay önce Güncel

CHP'li Mustafa Adıgüzel, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in son dönemde yönelttiği eleştirilere yanıt verdi. Adıgüzel, Akşener'in "Destek verdiklerimiz hırsız çıktılar" şeklindeki sözlerine sert tepki göstererek, "Asıl hırsızlık insanların umutlarını çalmaktır" ifadelerini kullandı.

6 ay önce Güncel

Türkiye, gelişmiş ve gelişmekte olan piyasalardan 14 binden fazla hisse senedini kapsayan bir araştırmada Borsa İstanbul'un, 312 milyar dolarlık piyasa değere ulaştığı hesaplandı

6 ay önce Güncel

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yaşanan olayda, baba Mesut Karagözoğlu, oğlunu köpek saldırısından korumak için kendini feda etti. İftar saati pide almak için oğluyla birlikte caddeye çıkan Karagözoğlu, başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Ani bir refleksle oğlunu iten baba, köpek sürüsünün saldırısına maruz kaldı ve ağır yaralandı.

6 ay önce Güncel

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi yaptığı açıklamada 18 Temmuz'da yapılacak Mali Genel Kurulun Seçimli Genel Kurul olarak yapılacağını açıkladı.