• DOLAR 34,26 %0.04
  • EURO 37,65 %0.03
  • ALTIN 2.916,09 %-0.19
  • BİST100 9.115 %0.07
  • BITCOIN 63.350 %1.85
  • ETHERIUM 2.480 %1.77
25°
5 ay önce Güncel

Meydana gelen deprem faciası sonrası sık sık araştırma yapılan konular arasında bina güçlendirme yer alıyor. Eski konutlarda yaşayanlar diken üstünde otursalar da kentsel dönüşümle böyle binalar yeniden desteklenebiliyor. Fakat evinin yıkılmasını kabul etmeyenler bina güçlendirme seçeneğine başvuruyor.

5 ay önce Güncel

İBB tarafından yapılan açıklamaya göre, İstanbul'da elektrikli metrobüsler 1 Nisan itibarıyla test sürüşünü gerçekleştirecekler.

5 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 71 ilde ruhsatsız silah bulunduran şahıslara ve silah kaçakçılarına yönelik 4 gündür sürmekte olan“Mercek-16” operasyonları kapsamında 959 şüpheliye yönelik işlem yapıldı, 912 silahın ele geçirildiğini duyurdu.

5 ay önce Güncel

Gram altında yeni rekor paylaşıldı. Altın piyasası uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarına yönelik beklentisini duyurdu. Altın fiyatları önümüzdeki süreçte yeni rekorlara imza atacak. İşte detaylar..

5 ay önce Güncel

Milyonlarca emekli bankaların promosyonundan yararlanmak için sık sık araştırma yapıyor. En fazla promosyonu hangi banka sağlıyor? Promosyon tutarları 20 bin lirayı geçer mi? İşte ayrıntılar...

5 ay önce Güncel

Ticaret Bakanlığı tarafından lokanta, kafe, pastane ve restoranlarda fiyat listelerini herkese açık bir şekilde asmayan, müşterinin haberi olmadan yeme içme ücretlerine ek ‘servis’ ücreti isteyen işletmelere ceza kesiyor.

5 ay önce Güncel

Türkiye’nin, Tacikistan vatandaşlarına sunduğu vize muafiyetini kaldırmaya yönelik karar Resmi Gazete’de paylaşıldı. Söz konusu kararın DAEŞ’in Rusya’daki terör saldırısı sonrası açıklanması şaşırttı. İşte detaylar..

5 ay önce Güncel

Bayrama sayılı günler kala hava durumu vatandaşlar tarafından sık sık takip ediliyor. Son değerlendirmeler ışığında sağanak yağış geliyor, o iller tek tek açıklandı. Meteoroloji'den 12 ile sarı kodlu uyarı yapıldı. İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

Memur zammı ile SSK Bağ-Kur emekli maaşı zammı için Temmuz 2024 zam maaş tablosu ortaya çıktı.

5 ay önce Güncel

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın Ramazan ayı boyunca gerçekleştirdiği denetimlerde Sakarya'da büyük bir skandal ortaya çıktı. Yapılan incelemeler sonucunda şehirde bulunan bir sucuk üretim firması, bir et firmasının satış ofisi ve 4 lokantada at ve eşek eti tespit edildi.