• DOLAR 34,26 %0.04
  • EURO 37,65 %0.03
  • ALTIN 2.916,09 %-0.19
  • BİST100 9.115 %0.07
  • BITCOIN 63.350 %1.85
  • ETHERIUM 2.480 %1.77
25°
5 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin ilk iki gününde meydana gelen trafik kazalarının acı tablosunu kamuoyuyla paylaştı. Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, trafik kazalarında 12 kişinin hayatını kaybettiğini, 1966 kişinin de yaralandığını duyurdu.

5 ay önce Güncel

Türkiye, Ramazan Bayramı'nı karşılamaya hazırlanırken, ülkenin liderlerinin bayram programları da netleşti. İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

Opel, Türkiye pazarı için nisan ayına özel güncellenmiş fiyat listesini duyurdu. Alman otomobil üreticisi, çeşitli modeller için yapılan fiyat güncellemesini paylaşırken, çoğu modelin fiyatında önemli bir değişikliğe gitmediğini belirtti. Özellikle Corsa modelinde yaşanan fiyat güncellemesi dikkat çekerken, diğer modellerin fiyatlarının sabit kaldığı görüldü.

5 ay önce Güncel

Ramazan Bayramı 10 Nisan Çarşamba günü başlıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı verilerine göre, illerdeki bayram namazı saatleri haber detayımızda...

5 ay önce Güncel

Türkiye, yerel seçimlerin ardından yeni bir döneme adım attı. Seçim sürecinin geride bırakılmasıyla birlikte, önümüzdeki dört yıl boyunca seçimsiz bir reform dönemi başlıyor. Bu dönemin odak noktası, enflasyonla mücadele olacak. Önemli bir diğer adım ise orta vadede devreye girecek olan yeni emeklilik sistemi. Bayram tatilinin ardından, hükümet ve meclisin gündemine alınacak düzenlemeler ekonomi ve sosyal güvenlik sistemini kapsıyor. İşte, yakın geleceğe yön verecek bu önemli değişiklikler...

5 ay önce Güncel

İYİ Parti Grup Başkanvekili Dursun Müsavat Dervişoğlu, 27 Nisan'da gerçekleştirilecek olan seçimli olağanüstü kurultayda İYİ Parti Genel Başkanlığına aday olacağını resmen duyurdu.

5 ay önce Güncel

İkinci el otomobil piyasasında, son dönemlerde yaşanan fiyat dalgalanmalarının ardından stabil bir döneme girildiği gözlemleniyor. Cardata Genel Müdürü Hüsamettin Yalçın'ın aktardığına göre, yılın ilk çeyreğinde ikinci el araç fiyatlarında yüzde 12-15 civarında bir artış yaşandı. Bu durum, otomobilin yatırım aracı olmaktan çıkarılması hedefiyle uygulamaya konulan düzenlemeler sonrası ortaya çıktı.

5 ay önce Güncel

Bireysel Emeklilik Sistemi'nde (BES), katılımcılarına yönelik önemli bir yenilik hayata geçiriliyor. Evlilik, konut alımı ve doğal afetler gibi hayatın dönüm noktalarında finansal destek sağlayacak kısmi ödeme uygulaması, katılımcılara sistemde biriken birikimlerinin yarısına kadar erişim imkanı sunacak. Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) tarafından yapılan düzenleme ile uygulamanın başvuru koşulları ve detayları belirlendi.

5 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, katma değer vergisi (KDV) oranlarında yaşanan uyumsuzlukları tespit ve denetim amacıyla yapay zeka teknolojisinin devreye alındığını duyurdu. Bakan Şimşek, temel ihtiyaç ürünlerinde uygulanan düşük KDV oranlarını istismar eden firmalara karşı net bir uyarı yaptı ve vergi kaçakçılığına sıfır tolerans mesajı verdi.

5 ay önce Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yerli TOGG marka makam aracını bir süre kullandıktan sonra yeni bir araç tercih edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zam açıklaması öncesinde yapılan yeni makam aracı ihalesiyle gündeme gelen bu karar, dikkat çekti.