• DOLAR 34,27 %0.09
  • EURO 37,64 %0.00
  • ALTIN 2.917,91 %-0.12
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 63.850 %2.98
  • ETHERIUM 2.492 %3.48
17°
5 ay önce Güncel

Son günlerde tartışılan bir konu olan "asgari ücrete ara zam" meselesi, gündemdeki yerini koruyor. Sabah gazetesi yazarı Dilek Güngör, bugünkü köşe yazısında bu konuyu ele alarak tahminlerini paylaştı. Peki, asgari ücrete ara zam gelecek mi?

5 ay önce Güncel

Dolar kuru ve enflasyon verisinde yaşanan gelişmeler altın fiyatlarını pozitif veya negatif olarak yansıyor. Altının gram fiyatı, bayram gelmeden yeni rekorlara imza atarak, 2 bin 424 lira seviyesine tutundu. İşte 9 Nisan 2024 güncel altın alış satış fiyatları..

5 ay önce Güncel

Bu bayram çalışacak milyonlarca çalışan mesai ücretlerini araştırıyor. SGK Uzmanı Özgür Erdursun, çalışanların Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olmasının ardından ne kadar mesai ücreti alacaklarını açıkladı.

5 ay önce Güncel

Ticaret Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, 9 Nisan'dan itibaren İsrail'e ihracat kısıtlaması getirildi. Bu kapsamda 54 ürün grubunda ihracat sınırlandırıldı.

5 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ekonomi programının sıkı bir şekilde uygulanması ve enflasyonun kontrol altına alınması için kamuda tasarruf tedbirlerinin titizlikle izlendiğini açıkladı. Şimşek, kamu kurumlarına artık bütçe dışı ödenek verilmeyeceğini ve her kurumun belirlenen sınırlar içinde hareket etmesi gerektiğini belirtti. Ek ödenek taleplerine ise sert bir şekilde karşı çıkıldığını dile getirdi.

5 ay önce Güncel

Antalya Emlakçılar Odası Başkanı İsmail Çağlar, konut fiyatlarında meydana gelen zamlardan sonra tüketicinin yeni yöntemler arayışına girdiğini açıkladı.

5 ay önce Güncel

Dorak Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Körükçü, Türkiye turizminde fiyat artışlarına dikkat çekiyor. Bu yıl otel ve uçak bileti fiyatlarının yüzde 40 arttığını belirten Körükçü, ayrıca Turizm Bakanlığı'nın müze fiyatlarını da iki katına çıkardığını ifade etti. Avrupa'ya göre pahalı hale gelen Türkiye, Yunanistan ve Mısır'a göre dahi daha maliyetli hale geldiğini söyledi.

5 ay önce Güncel

Yapay zeka ve algoritma aracılığıyla günümüz teknolojilerinin kontrol modellerini sürece dahil eden Maliye, sosyal medya üzerinden gelen şikayetleri tek tek mercek altına alıyor.

5 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 4 ilde terör örgütü DEAŞ'a karşı eş zamanlı olarak yürütülen "Bozdoğan-22" operasyonları kapsamında 14 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.

5 ay önce Güncel

Bireysel Emeklilik Sistemi hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor. 1 Temmuz’dan sonra BES’te biriken paranın yüzde 50'sini evlilik, konut sahibi olma ve doğal afet gibi konularda sistemden çıkış sağlanmadan ve hak kaybı olmadan alınabilecek. İşte detaylar...