• DOLAR 34,28 %0.04
  • EURO 37,65 %-0.02
  • ALTIN 2.919,87 %-0.06
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.800 %1.29
  • ETHERIUM 2.439 %0.73
21°
5 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kamu harcamalarında tasarruf yapılması gerektiğine dair sinyaller verdi. Tasarruf önlemlerinin detayları belli oldu.

5 ay önce Güncel

Kağıthane'de gece saatlerinde Gürsel Mahallesi 28 Nisan Caddesi'nde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, 2 kişi hayatını kaybetti ve 2 kişi de yaralandı. Tartışmanın ardından çıkan kavgada O.Y. (20), M.A. (30), H.Y. (38) ve S.Y. (25) isimli kişiler yaralandı. Sağlık ve polis ekipleri olay yerine çağrıldı.

5 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kira, ücret ve değer artışı kazancı elde eden ancak beyanname vermeyen mükelleflere yönelik bir uyarıda bulunarak, vergi dairelerinden yazı gelmeden pişmanlık hükümlerinden yararlanarak beyanname vermeleri gerektiğini ifade etti. Şimşek, Gelir İdaresi Başkanlığı'nın vergide gönüllü uyumu artıran uygulamalarını hayata geçirdiğini belirtti ve kira geliri elde eden mükelleflere yönelik birçok çalışma yapıldığını aktardı.

5 ay önce Güncel

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, akıllı ulaşım sistemleri projesini İstanbul'da başlatarak yollardaki güvenliği en üst düzeye çıkarmayı hedeflediklerini duyurdu. Uraloğlu, projenin kaza riskini en aza indireceğini ve 2025 yılının sonunda tamamlanacağını belirtti.

5 ay önce Güncel

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, rekor seviyeden başlayarak güne yüzde 0,52 artışla 9.807,65 puanla başladı. Endeks, önceki kapanışa göre 50,96 puan ve yüzde 0,52 değer kazandı.

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye olarak bugüne kadar bölgeye sevk ettiğimiz toplam 45 bin tonu aşan yardım malzemesiyle bu zor günlerinde Filistin halkının yanında olduğumuzu gösterdik." dedi.

5 ay önce Güncel

Polis Akademisi Başkanlığı, Polis Meslek Eğitim Merkezlerine (POMEM) 7 bin 500 öğrenci alımı yapacağını duyurdu. Bu öğrencilerden 6 bin erkek ve 1500 kadın olacak şekilde dağılım yapılacak.

5 ay önce Güncel

Mersin'in Tarsus ilçesinde yaşanan korkunç bir olayda, 20 yaşındaki Besra Kırmızı, ailesinin karşı çıktığı Hasan Kırmızı ile kaçarak evlenmişti. Ancak bugün, genç kadının ağabeyi tarafından şiddetli bir şekilde öldürüldüğü ortaya çıktı.

5 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, ülkemizin birçok bölgesinde parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava bekleniyor. Özellikle Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Tokat çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek.

5 ay önce Güncel

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool ile Atalanta 11 Nisan Perşembe günü karşı karşıya gelecek. UEFA Avrupa Ligi çeyrek final mücadelesinde, Türk hakem Halil Umut Meler, sahada yer alacak.