• DOLAR 34,25 %0.00
  • EURO 37,62 %-0.12
  • ALTIN 2.907,71 %-0.47
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.599 %1.52
  • ETHERIUM 2.442 %1.4
21°
5 ay önce Güncel

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS), devlet memurluğu hayali kuran binlerce aday için hayati bir adımı temsil ediyor. 2024 yılında gerçekleştirilecek olan KPSS için adayların merakla beklediği başvuru ve sınav tarihleri duyuruldu.

5 ay önce Güncel

Sakarya'ya bağlı olan Hendek ilçesinde babasının ve üvey annesinin silahla canlarına kıyan bir kişi, omzundan yara alan kardeşi tarafından kesici aletle yaralanması sonucu yaşamını yitirdi.

5 ay önce Güncel

Seçimin tekrarlanmasına karar verilen Şanlıurfa'ya bağlı olan Hilvan ilçesinde, Kaymakam Orhan Gazi Karakaş'a, Belediye Başkan Vekili olarak görev verildi.

5 ay önce Güncel

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi sonrasında, şimdi de kademeli emeklilik konusu gündeme gelmeye başladı. 2000 ile 2008 yılları arasında sigortalı olan vatandaşların, emeklilik düzenlemesinden faydalanamaması büyük bir tartışma konusu oluşturuyor. Özellikle bu dönemde sigorta girişi olanların yaşadığı mağduriyetler, yeni bir düzenlemenin sinyallerini veriyor.

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Ramazan Bayramı'nı memleketi Erzurum'un Uzundere ilçesinde karşıladı. Bakan Tekin, babası İsmail Tekin ile birlikte Gölbaşı Mahallesi Camisi'nde sabahın erken saatlerinde kılınan bayram namazına katıldı. Bayram namazının ardından, Bakan Tekin yerel halk ve akrabalarıyla bir araya gelerek bayramlaştı.

5 ay önce Güncel

Bayram tatilinde trafik akışının daha sorunsuz ve güvenli olması için önemli bir adım atıldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın duyurduğu yeni karara göre, bayramın yoğun geçeceği günlerde kamyon, çekici ve tanker gibi ağır vasıtaların trafiğe çıkışına kısıtlamalar getirildi.

5 ay önce Güncel

Türkiye genelindeki 112 Acil Çağrı Merkezleri ve Nüfus Müdürlüklerine büyük bir personel alımı yapılacağı duyuruldu. İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan ilana göre, çeşitli pozisyonlarda toplam 1608 personel istihdam edilecek. En az lise mezunu adayların başvuruda bulunabileceği bu alım, 22 Nisan tarihinde başlayacak.

5 ay önce Güncel

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yönelik açıklamalarda bulundu: "Ayrışma kararından vazgeçerek partinin başında olmasına, diğer proje sahibi arkadaşların da Türkiye meselelerinde çaba gösteren parti konumuna gelmesini düşünmekteyim." şeklinde konuştu.

5 ay önce Güncel

Binalarda 25 standart m3’e (Sm3) kadar ücretsiz doğalgaz çalışması 1 Mayıs’ta bitecek. Bu da doğalgaz faturalarına yansıyacak zammı gösteriyor.

5 ay önce Güncel

31 Mart yerel seçimlerinde beklenen sonuçları alamayan AK Parti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği talimatla, AK Parti'nin 81 ildeki teşkilatları sahada aktif bir şekilde çalışacak ve vatandaşların kapısını çalacak.