• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.735 %1.76
  • ETHERIUM 2.443 %1.81
22°
5 ay önce Güncel

Yerel seçimlerin öncesinde, İBB adayları Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun seçim vaatleri içerisinde özellikle ilk sırada bulunan ulaşım sıkıntısında çözüm getirecek raylı sistem yatırımlarına yönelik ilk hamle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldı.

5 ay önce Güncel

31 Mart yerel seçimlerinin ardından siyasi sahnede dengeler değişmeye devam ediyor. CHP'nin, birçok il ve ilçede AK Parti'yi geride bırakarak elde ettiği zafer, AK Parti içinde bir dizi değişikliğin habercisi olacak gibi görünüyor. Seçim sonuçlarının ardından, özellikle AK Parti'de beklenen yapısal değişiklikler ve olası görevden almalar, siyasi kulislerin en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor.

5 ay önce Güncel

Dünya genelinde yatırımcılar ve ekonomistler, altın fiyatlarının gelecekteki seyrini belirleyecek önemli gelişmelere odaklanmış durumda. ABD'den gelecek enflasyon verileri ve Federal Rezerv'in toplantı tutanakları, altın piyasasındaki volatilite üzerinde belirleyici olacak. Bu çerçevede, altın fiyatlarına yönelik tahminler ve beklentiler de gündemdeki yerini koruyor.

5 ay önce Güncel

Düzce Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, Ramazan Bayramı’nın dönüş yolunda yoğunluk olmaması için 24 saat süreliğine kamyon, çekici, tanker gibi uzun araçların Düzce’ye girişinin yasaklandığını duyurdu.

5 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyeti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), ev sahibi olmak isteyenlere yönelik bir duyuru yaptı. 47 ilde, evi olan olmayan herkese yönelik olarak arsa satış kampanyası başlatıldı. Arsalar 41 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

5 ay önce Güncel

Meteoroloji'den gelen son değerlendirmeler ışığında, Ramazan Bayramı'nda hava durumu, güney ve batı civarlarında mevsim normallerine göre 5 ila 6 derece daha fazla olacak. Yurdun güneydoğusu ile Akdeniz'in doğusunda ise aralıklı yağışlar olacağı tahmin ediliyor.

5 ay önce Güncel

Vakıfbank, 869 yeni personel alımı yapacağını duyurdu. Alım, KPSS şartı aranmadan gerçekleştirilecek. Adaylar için başvuru süreci 16 Nisan'da sona erecek.

5 ay önce Güncel

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İsrail'e yönelik ihracat kısıtlaması ve Gazze'ye yapılan yardımlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

5 ay önce Güncel

Rize'nin Büyükköy beldesinde Demirciler köyünde gübre vermek için çay bahçesine giden bir kişi, çevrede kötü koku alarak başı kopmuş bir erkek cesedi bulduğunu bildirdi.

5 ay önce Güncel

Ramazan Bayramı öncesi çikolata alırken dikkatli olunması gerektiği, paketlenmemiş çikolatalarda sahte ürün riskine karşı önlem alınması lazım