• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.394 %0.47
  • ETHERIUM 2.450 %1.67
25°
5 ay önce Güncel

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, İsrail'e jet yakıtı satışıyla ilgili çıkan iddialara tepki gösterdi ve bunları "alçakça ve şerefsizce iftira kampanyası" olarak nitelendirdi. Söz konusu iddiaları İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iletişim kampanyalarını yöneten strateji ekibinde yer alan bir kişinin ortaya attığını iddia eden Bayraktar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik sert ifadeler kullandı.

5 ay önce Güncel

Başkent Üniversitesi Uluslararası Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı ve Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşcu, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) gündeminde olacak 5 yeni düzenlemeyi açıkladı.

5 ay önce Güncel

Azerbaycan Milli Meclisi, Azerbaycan-KKTC Parlamentolar Arası İlişkiler Çalışma Grubu'nun kurulması yönünde tarihi bir karar aldı. Bu karar, KKTC'nin diplomatik tanınma sürecinde bir adım olarak değerlendiriliyor ve Azerbaycan, Türkiye ve KKTC'de memnuniyetle karşılandı.

5 ay önce Güncel

ABD merkezli yatırım bankası Bank of America (BofA), altın ve gümüş gibi değerli metaller için dikkat çeken tahminlerini paylaştı. Banka, 2025 yılına kadar bu değerli metallerde bir yükseliş öngörüyor ve altın için kritik bir seviyeye işaret ediyor.

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı geldi. Erdoğan, bayram mesajında, "Milletimizin ve İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı canıgönülden tebrik ediyorum." dedi.

5 ay önce Güncel

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün (EGM) yapmış olduğu açıklamaya göre, terör örgütü PKK/KCK üyesinden olan Mehmet Kopal'ın Fransa'dan Türkiye'ye getirildiğini duyurdu.

5 ay önce Güncel

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde, başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan bir çocuk yaralandı.

5 ay önce Güncel

AK Parti teşkilatları, Ramazan Bayramı boyunca yoğun bir saha çalışması yaparak, 81 ildeki küskün seçmenlerle ilişkilerini güçlendirmeyi amaçlıyor. 31 Mart mahalli seçimlerinde yaşanan oy kaybının ardından, parti yönetimi seçmenle bağlarını güçlendirmek için kararlı bir adım attı.

5 ay önce Güncel

Beslenme ve Diyet Uzmanı Çisem Gündüz, Ramazan sonrası iki öğünlü beslenme planından üç öğünlü düzene geçildiğini ifade ederek, “Bayram kahvaltılarında sofrada porsiyonlara dikkat etmemiz gerekiyor” cümlesinin altını çizdi.

5 ay önce Güncel

Yargı alanında yeni çalışma, bayram sonrası Meclis'te masada değerlendirilecek. Çalışmaları sürmekte olan 9'uncu yargı paketinde en başta cezasızlık algısını ortadan yok etmeye yönelik değişiklikler söz konusu olacak. Yargı Paketinde hakim ve savcıların terfi sisteminin de yapılandırılmasına yönelik detaylar konuşulacak.