• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.394 %0.47
  • ETHERIUM 2.450 %1.67
25°
5 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıklamalarında, Kocaeli merkezli 3 ilde yürütülen NARKOÇELİK-11 operasyonunda 608 kilogram kokain ve 827 kilogram uyuşturucu madde üretiminde kullanılan kimyasal madde ele geçirildiğini, operasyonda organize suç örgütü lideri ve örgüt üyesi 13 şüpheli gözaltına alındığını duyurdu.

5 ay önce Güncel

MEB, özel yetenekli öğrencilerin kapasitelerini yükseltmek için projelerine ara vermeden devam ediyor. 170 yapay zeka atölyesi hazırlandı; genç yeteneklere teknoloji desteği sağlandı. 15 tematik kategoride, 60 e-İçerik üretimi için de hazırlıklar sürüyor.

5 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Dünya Bankası ile önümüzdeki 5 yıllık sürece yönelik mali işbirliği uygulaması hazırlandığını ifade ederek, Dünya Bankası’nın ilk 3 yıl içinde ülkemize ilave 18 milyar dolarlık finansman sağlayacağı Ülke İşbirliği Çerçevesi Programı, bankanın İcra Direktörleri Kurulu’nda görüşülerek yürürlüğe girdiğini belirtti.

5 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haritayı paylaştı. Bu kapsamda Cumartesi günü yurdun bazı kesimlerinde şiddetli sağanak yağışlar kendini gösterecek. İşte hava tahmin raporu..

5 ay önce Güncel

Yüksek Seçim Kurulu'na başvuru yapan, siyasi partiler ve bağımsız adayların seçimlere yönelik sonuçlara itiraz işlemleri tamamlandı. Kurul, itirazları kararlaştırmak için bugün saat 14.00'da yeniden toplantı düzenleyecek. İtirazlar 7 Nisan'da başlarken 14 Nisan saat 17.00'da sonlanacak.

5 ay önce Güncel

Tüketici Hakları Derneği Başkanı Ergün Kılıç, EFT ve havale işlemlerinde açıklama kısmının doğru doldurulmasının önemine vurgu yaparak, bu konuda tüketicileri uyarıyor ve ek hesap limiti artışında sigorta zorunluluğunun getirilemeyeceğini belirtiyor.

5 ay önce Güncel

Bazı fon yöneticilerine göre altın rallisi henüz sona ermemiş, Fed'in faiz indirim beklentisi ve küresel çatışmalar altının talebini artırıyor.

5 ay önce Güncel

Tesla'nın Autopilot sistemiyle ilgili yaşanan trafik kazası, Walter Huang'ın ailesiyle yapılan mahkeme öncesi uzlaşmayla sonuçlandı.

5 ay önce Güncel

Korkut ilçesine bağlı Akyazı köyünde, bayram namazı sonrası muhtar Ferit Yasit'in, aralarında husumet bulunan M.Ö. ve 3 oğlunun silahlı saldırısına uğraması sonucu yaşamını yitirdiği bir olay yaşandı.

5 ay önce Güncel

Yargıtay, kendisini "Kamu Güvenliği Teşkilatı İstihbarat Daire Başkanı" olarak tanıtan dolandırıcının birden fazla kez para aldığı suçunun "zincirleme dolandırıcılık" kapsamında değerlendirilmesi gerektiğine hükmederek, Ankara'da yaşayan bir kişiyi dolandıran sanığın hapis cezasını bozdu.