• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.299 %-0.32
  • ETHERIUM 2.430 %0.15
29°
5 ay önce Güncel

İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği hava saldırıları sonucunda Hamas lideri İsmail Heniyye'nin üç oğlu ve birkaç yakın akrabası hayatını kaybetti. Şehadet haberleri, Heniyye'nin, Katar Hastanesi'nde yaralı Filistinlileri ziyaret ettiği sırada geldi.

5 ay önce Güncel

Türkiye'de 31 Mart yerel seçimlerinde CHP 35, AK Parti 24, DEM Parti 10, MHP 8 belediye başkanlığı kazandı ve itiraz süreci devam ediyor.

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Bursa İl Başkanlığı bayramlaşma programında, Filistin'e yönelik destek ve iç politikadaki seçim sonuçları hakkında konuştu

5 ay önce Güncel

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, İsrail'e jet yakıtı satışıyla ilgili iddiaların arkasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun iletişim ekibinin olduğunu iddia ederek sert bir açıklama yaptı, İmamoğlu ise bu iddialara hukuki süreç başlatacaklarını belirterek yanıt verdi.

5 ay önce Güncel

ABD'de mart ayında enflasyon artarken, yüksek veri altın fiyatlarını etkiledi ve piyasalarda dalgalanma yaşandı.

5 ay önce Güncel

Kılıçdaroğlu ve Uğur Dündar arasındaki "makosen" tartışmasına katılan CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kılıçdaroğlu'na yönelik sert ifadelerle eleştiride bulundu. Özcan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak, "Bence sen evine git, ev terliklerini ve hırkanı giy otur oturduğun yerde… 'Anadolunun Emeklisi'." ifadelerini kullandı.

5 ay önce Güncel

Otomotiv sektörünün yerli ve milli veri ve ikinci el fiyatlandırma şirketi Genel Müdürü Hüsamettin Yalçın, ikinci el araç pazarında yaşanan talep ve fiyat artışlarının önümüzdeki aylarda da devam edeceğini belirtti. Yalçın, tüketicilerin 800 bin lira ile 1.2 milyon lira arasındaki 1-1,5 yaşındaki ikinci el araçlara, konuttan daha fazla yatırım yapmaya başladığını ifade etti. İlk çeyrekte ikinci elde fiyatların yüzde 12-15 arttığını söyledi.

5 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in açıklamalarına göre, temmuz ayında işçi, esnaf ve çiftçi emeklilerine yüzde 23.5 zam yapılması beklenirken, memur ve memur emeklilerinin zammı yüzde 18.13 ile enflasyonun altında kalabilir.

5 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye'nin Dünya Bankası ile gerçekleştirdiği güçlü işbirliği kapsamında yeni bir mali işbirliği programının hayata geçirildiğini duyurdu. Bu programın, 2024-2028 mali yıllarını kapsadığını belirten Şimşek, Dünya Bankası'nın ilk üç yıl içinde Türkiye'ye ilave 18 milyar dolarlık finansman sağlayacağı Ülke İşbirliği Çerçevesi (Country Partnership Framework-CPF) Programı'nın yürürlüğe girdiğini ifade etti.

5 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatili süresince yaşanan trafik kazalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Yerlikaya, polis ve jandarma ekiplerinin denetimlerinin 24 saat boyunca devam ettiğini vurguladı. Tatilin dördüncü gününde 431 bin 871 aracın denetlendiğini belirten Yerlikaya, bu denetimlerde 24 bin 432 araca hız ve radar işlemi yapıldığını, 38 bin 425 araca ise çeşitli maddelerden işlem yapıldığını aktardı.