• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.299 %-0.32
  • ETHERIUM 2.430 %0.15
29°
5 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son dakika gelişmesi olarak "Bayram tatilinin ilk 4 gününde 2453 trafik kazasında 26 vatandaşımız hayatını kaybetti, 3870 vatandaşımız yaralandı" açıklamasında bulundu. Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından bayram tatili süresince yaşanan trafik kazalarına ilişkin önemli bilgiler verdi.

5 ay önce Güncel

Kanal D'nin sevilen dizisi "İnci Taneleri", izleyiciler tarafından merakla beklenen 11. bölümüyle 18 Nisan Perşembe günü saat 20.00'de ekrana geri dönüyor. Reyting rekorları kırarak adından sıkça söz ettiren dizi, 2 haftalık aranın ardından iddialı bir bölümle izleyicilerin karşısına çıkacak.

5 ay önce Güncel

Ramazan ayında verilen aranın ardından İnci Taneleri, seyircileri yeniden ekran başına çekmeye hazırlanıyor. Dilber karakterinin yeni dansı ve şarkısıyla geri dönüşü, şimdiden büyük bir merak uyandırdı.

5 ay önce Güncel

Türkiye genelinde milyonlarca vatandaşı kapsayan ve faturalarda gözle görülür bir rahatlama sağlayan ücretsiz doğalgaz desteği programının sonuna gelindi. Mayıs ayı itibarıyla sona erecek olan bu önemli destekle ilgili tüm detaylar bu haberimizde.

5 ay önce Güncel

Dün bir yükseliş eğilimi gösteren dolar/TL, günü yüzde 0,2 artışla 32,3051 seviyesinden tamamladı. 11 Nisan 2024 tarihinde döviz piyasasında dolar, euro ve sterlin ne durumda? İşte günün döviz kuru rakamları ve analist yorumları.

5 ay önce Güncel

Menteşe'de, ailesine ait olan evde nefes egzersizleri yaptığı esnada rahatsızlanan 45 yaşındaki Serbest Dalış Milli Takım sporcusu Serkan Toprak, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

5 ay önce Güncel

İzmir, İstanbul ve Ankara'da benzin ve motorin fiyatlarına bayram tarifesi vurdu. 11 Nisan Perşembe günü benzin motorin ve LPG litre fiyatlar ne kadar, kaç TL? İşte detaylar..

5 ay önce Güncel

ABD enflasyon raporunun fazla açıklanmasıyla beraber faiz indirme gitme beklentisinin daha da düşmesiyle altına sert darbe yaptı. Altın fiyatları ABD Mart ayı enflasyonuyla beraber ibresini aşağıya çevirdi.

5 ay önce Güncel

Falcı, medyum, astrolog için bakanlık çalışmalara başladı. Ticaret Bakanlığı'na bağlı olan Reklam Kurulu, internet aracılığıyla “Ayırma, bağlama, soğutma, erkeklik bağlama büyülerini bozan” medyumlar için para cezası kesti . İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

Yapay zeka verilerine göre, 2103 yılına kadar UEFA Şampiyonlar Ligi kupasına sahip olacak takımlara yönelik analizde bulundu. Yapılan analizler sonucu oluşan listede iki Türk takımın bulunduğu işaret edildi.