• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.053 %-0.04
  • ETHERIUM 2.427 %0.29
27°
5 ay önce Güncel

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Bursa'da düzenlenen bayramlaşma töreninde, Türk demokrasisinin gücünü vurgulayarak, partisinin seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu ve erken seçim çağrılarına sert tepki gösterdi.

5 ay önce Güncel

Son günlerde Cansu Taşkın ile aşk pozları gündemde olan Yılmaz Erdoğan'a bir gönderme de Cem Yılmaz'dan geldi.

5 ay önce Güncel

Manchester'dan Türkiye'ye gitmekte olan bir SunExpress uçağı, uçak içinde çıkan kavga sebebiyle rotasını değiştirerek Sırbistan'a iniş yaptı ve kavgaya karışanlar tutuklandı.

5 ay önce Güncel

İzmir'in Kocaeli ilçesinde, bir kişi sosyal medyada paylaştığı görüntülerde bir fino cinsi köpeğe alkol verdiği için HAYDİ ekipleri tarafından yakalandı ve 5199 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan adli işlem başlatıldı.

5 ay önce Güncel

Çinli otomotiv devi Chery, Türkiye yerine İspanya'da Avrupa'daki ilk üretim tesisi için adım atmaya hazırlanıyor.

5 ay önce Güncel

İzmir'den başlayarak Türkiye'nin çeşitli şehirlerini gezen Ayaz Koç, Örümcek Adam kostümüyle çocukları sevindirmeyi amaçladığı İskenderun'da polis müdahalesiyle karşılaştı ancak amacını anlatınca serbest bırakıldı.

5 ay önce Güncel

Yer bilimci Prof. Dr. Ahmet Ercan, İstanbul, Ankara ve İzmir'de uzun süre deprem beklenmediğini belirterek, insanları yaşamın tadını çıkarmaya ve doğanın güzelliklerini keşfetmeye davet etti.

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, Ankara'da düzenlenecek "Yapay Zeka Uygulamaları Eğitici Eğitimi Kursu" ile öğretmenlerin yapay zeka konusundaki bilgi ve becerilerini güçlendirmeyi hedefliyor.

5 ay önce Güncel

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamaları nedeniyle cezaevinde bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat, Ramazan Bayramı vesilesiyle takipçilerine mesaj yolladı. Bu mesaj, Dilan Polat'ın sosyal medya hesabı üzerinden paylaşıldı.

5 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye'nin Dünya Bankası ile 2024-2028 yılları arasını kapsayan 18 milyar dolarlık ek finansman anlaşması imzaladığını duyurdu.