• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.088 %0.47
  • ETHERIUM 2.408 %-0.42
17°
5 ay önce Güncel

Fransa'nın Avallon kasabasında, belediye başkanı Jamilah Habsaoui'nin evinde yapılan aramada büyük miktarlarda uyuşturucu ve nakit para ele geçirildi. Başkan Habsaoui, evinde bulunan 70 kilogram esrar, bir kilogram kokain, 7 bin euro nakit ve külçe altınlarla birlikte gözaltına alındı.

5 ay önce Güncel

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), bayram sonrası oldukça yoğun bir gündeme sahip olacak. Meclisin gündemindeki önemli konulardan biri, kira sözleşmelerinin e-devlet platformu üzerinden yapılmasını öngören düzenleme.

5 ay önce Güncel

Aksa Akrilik, Türkiye'deki iş dünyasında dikkat çekici bir değişikliğe imza atarak, haftada dört gün çalışma modelini başlatacağını duyurdu. Şirket bu değişiklikle ilgili olarak yeni personel alımları da yapacağını duyurdu.

5 ay önce Güncel

Bursa'nın Gemlik ilçesinde yaşayan İngilizce öğretmeni Gaye Kayan, evinde ölü bulundu. 54 yaşındaki öğretmenin ölüm nedeni ilk belirlemelere göre kalp krizi olarak değerlendiriliyor. Olay, Kayan'ın ailesi ile birlikte yaşadığı evde meydana geldi.

5 ay önce Güncel

ATM kullanıcılarını yakından ilgilendiren bir değişiklik kapıda. Yaygın iddialara göre, bayram sonrası başlaması beklenen yeni düzenlemeyle, ATM'lerden artık 5, 10 ve 20 TL gibi küçük meblağlarda para çekilemeyecek.

5 ay önce Güncel

Türkiye'nin en zeki şehirleri belirlendi. Yurdun dört bir yanında yapılan anketlerde katılımcılara çeşitli sorular yöneltilerek en zeki şehirler listesi oluşturuldu. İstanbul'un İzmir ve Ankara'nın gerisinde kalmasıyla dikkat çeken sıralamada, zirvede Eskişehir yer aldı. İşte detaylar ve 81 ilin sıralaması haberimizde.

5 ay önce Güncel

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig'in son haftalarında, yabancı Video Yardımcı Hakem (VAR) görevlendirmeye başlayacağını duyurdu.

5 ay önce Güncel

Teknoloji devi Samsung, İsrail'in abluka altına aldığı Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları devam ederken kritik bir karar aldı. Güney Koreli şirket, İsrail'deki 70 start-up projesini kapatma kararı aldı. İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

Real Madrid'deki geleceği merak konusu olan 19 yaşındaki genç yıldız Arda Güler hakkında İspanyol basınında flaş bir iddia ortaya atıldı. Başkan Florentino Perez'in, teknik direktör Carlo Ancelotti'yi, Güler için bizzat aradığı iddia edildi.

5 ay önce Güncel

TÜİK son zamanlarda eğitim ve işsizlik konularını içeren bir araştırma gerçekleştirdi. Yapılan araştırmada üniversitelerin mezunlarına sağladığı iş imkanlarının getirdiği aylık gelir sıralaması yapıldı. İşte hangi bölümlerden mezun olanlar daha çok kazanıyor, detaylar haberimizde...