• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.000 %0
  • ETHERIUM 2.408 %-0.42
18°
5 ay önce Güncel

Dolar/TL, güne yatay başlamasının ardından 32,3340 seviyesinden işlem görüyor. Önceki gün 32,20-32,40 bandında hareket eden dolar/TL, günü 32,3097 seviyesinden tamamladı.

5 ay önce Güncel

Bankaların aldığı bir karar sonucunda, ATM'lerde bir devir daha yaşanacak. Ramazan Bayramı'nın ardından uygulamaya geçilecek olan yeni dönemde, ATM'lerde tuşlara bassanız da alamayacaksınız.

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tam 12 yıl sonra komşu ülke Irak'a resmi ziyarette bulunacak. Nisan ayının sonunda gerçekleşmesi beklenen bu tarihi ziyaretin ana gündem maddesi terörle mücadele ve yaz aylarında Kuzey Irak'a gerçekleşmesi beklenen operasyon olacak.

5 ay önce Güncel

Geçtiğimiz günlerde Ticaret Bakanlığı, İsrail'e yönelik ihracat kısıtlamalarının getirildiğini duyurmuştu. Bakanlık, 'yasak kapsamındaki ürünlerin İsrail'e ihracatının devam ettiğine' yönelik iddialara dair açıklamada bulundu.

5 ay önce Güncel

Olağanüstü kurultay kararı alan İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener’e, Ramazan Bayramı dolayısıyla gerçekleşen telefon görüşmesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Ayrılmayın” dediği iddia edildi.

5 ay önce Güncel

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), siyasi partilerin, 2 il ve 26 ilçedeki seçimin iptali, oyların tekrardan sayılması ve mazbatanın iptaline ilişkin taleplerini kabul etmedi, MHP'nin Çorum'a bağlı olan Uğurludağ ilçesinde belediye meclis üyesi sayısının yeniden değerlendirmesi isteğini ise onayladı.

5 ay önce Güncel

Malatya'ya bağlı olan Battalgazi ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem olduğu açıklandı.

5 ay önce Güncel

Fahiş fiyat artışına yönelik piyasa mekanizmasına zarar veren işletmelere kapatma cezası gündemde. Meclis görüşmelerine taşınacak olan 10 maddelik Ticaret Kanunu teklifi kapsamında, para cezaları da yıllık enflasyon verilerine göre uygulamaya konulacak.

5 ay önce Güncel

Altın fiyatlarında rakamlar her an her saat başı değişiyor. Gram ve çeyrek altın almak isteyenlere uyarı geldi. Ons altının 2395 doları görmesiyle beraber gram altın cephesinde yükseliş hız kazandı.

5 ay önce Güncel

Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK) tarafından, Diyarbakır'da gerçekleşen bir başvuru doğrultusunda, lisede devamlı bir forma dönüştürülen blok ders işlenmesinin durdurulmasına yönelik Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) ve Diyarbakır Valiliğine tavsiye kararında bulundu.