• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 61.662 %-1.18
  • ETHERIUM 2.407 %-1.33
20°
5 ay önce Güncel

Kredi talep etmeden önce bankaların önerileri arasında karşılaştırma yapın, kampanyaları yakından inceleyin. Kredi notunuz güçlüyse faizi daha az olacaktır. Sigorta yaptırın, ihtiyacınızdan fazla çekmeyin ve vadesinin uzun olmamasına dikkat edin. İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) yeni hava tahmin raporunu paylaştı. Marmara ve Ege bölgesine için uyarılar peş peşe geldi. Sağanak yağış, kuvvetli rüzgar bölgeye hakim olacak. İşte son hava tahmin raporu..

5 ay önce Güncel

Antalya’da 1 kişinin yaşamını yitirdiği 7 kişinin yaralandığı bir kaza meydana geldi. İşleyişine ara verilen teleferik hattındaki kabinlerde kurtarma çalışmaları ara vermeden devam ediyor. Son duruma ilişkin Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Antalya Valiliği ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bilgilendirme yaptı.

5 ay önce Güncel

Yeni araç sahibi olup iki kez aynı sorunu yaşayan vatandaş ile bayi arasındaki tartışmaya Yargıtay, emsal niteliğinde bir karara vardı.

5 ay önce Güncel

Ege Denizi açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

5 ay önce Güncel

Türk Hava Yolları'nın (THY) Varşova-İstanbul seferini yapan yolcu uçağı, bomba ihbarı sonrasında Romanya'nın başkenti Bükreş'e zorunlu iniş gerçekleştirdi.

5 ay önce Güncel

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri, dijital pazarlama sektöründe de yoğun bir rekabet ortamına sahne oldu. Türkiye'deki 61 milyondan fazla seçmenin katılımıyla gerçekleşen seçimlerde, siyasi partiler ve liderler dijital reklam kampanyalarına önemli bütçeler ayırdı. İşte rakamlar...

5 ay önce Güncel

Kanal D'nin beğenilen dizisi İnci Taneleri'nin 11. bölüm tanıtımı yayınlandı. Fragmanda, Dilber yeni dansıyla pavyona dönüyor. İnci Taneleri on birinci bölümüyle 18 Nisan Perşembe Kanal D’de.

5 ay önce Güncel

Tatil bölgelerindeki yüksek fiyatlar yeniden gündemde. Özellikle Bodrum, Çeşme gibi popüler tatil destinasyonlarında gelen hesaplar adeta şaşkınlık yaratıyor. Lahmacun fiyatlarından başlayarak plaj hizmetlerine kadar geniş bir yelpazede yüksek ücretlerle karşılaşılıyor.

5 ay önce Güncel

Temmuz ayında yapılacak olan memur maaşlarına yönelik düzenleme öncesi, öğretmenlerin maaşlarında belirgin bir artış bekleniyor. Ayrıntılar haber detayımızda....