• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.050 %-0.48
  • ETHERIUM 2.400 %-1.23
22°
5 ay önce Güncel

Temmuz ayında emekli maaşlarına yapılacak zam miktarı, enflasyon oranı doğrultusunda belirlenecek. Beklentilere göre, enflasyonun yüzde 21-22 arasında olması öngörülüyor. Ancak şu ana kadar kesinleşen zam oranı yüzde 15.06 olarak belirlendi.

5 ay önce Güncel

Gazeteci Sinan Akyüz, Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde 2 bakanın affını istediğini iddia etti.

5 ay önce Güncel

İyi Parti'de, 27 Nisan'da gerçekleşecek olan olağanüstü kongre konusunda yaşanan gelişmeler parti içinde bir krize neden oldu. Genel Başkan Meral Akşener'e kongrenin ertelenmesi yönünde baskılar yapılırken, bazı adaylar ise bu görüşe karşı çıkarak "Ok yaydan çıktı, ertelenirse tarih affetmez" şeklinde açıklamalarda bulundular.

5 ay önce Genel

Bayram tatilinin 7 gününde yaşanan trafik kazaları üzücü bir tabloya işaret ediyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın verdiği bilgilere göre, bu süreçte meydana gelen 4 bin 370 trafik kazasında 55 kişi hayatını kaybetti ve 7 bin 331 kişi yaralandı.

5 ay önce Güncel

Maliye, kredi kartı ödemesi kabul etmeyip IBAN üzerinden havale isteyenlere yönelik yeni bir denetim çalışması başlatıyor. Vergi müfettişleri, sürekli olarak farklı kişilerden havale alan banka hesap sahiplerine cezalı tarhiyatlar uygulayacaklar.

5 ay önce Güncel

Kamu Denetçiliği Kurumu'nun (KDK) girişimiyle bir tıp fakültesi öğrencisinin deprem sonrası öğrenim kredisinin bursa dönüştürülmesi talebi karşılandı.

5 ay önce Güncel

Altın, son zamanlarda en değerli olan yatırım araçlarından biri olmayı başarıyor. Altın dolar ve ons değerinde meydana gelen değişimlerden oldukça etkileniyor. İşte, 13 Nisan Cumartesi güncel altın alış satış fiyatları....

5 ay önce Güncel

Yargıtay Hukuk Genel Kurulu tarafından, kredi borcunu emekli maaşı ile ödeyeceğini beyan eden emeklilere yönelik emsal niteliğinde bir karara varıldı.

5 ay önce Güncel

Bayram tatilinin ardından okulların ne zaman açılacağı öğrenciler ve veliler tarafından merak ediliyor. İlkokul, ortaokul, lise öğrencileri bayram tatili ile bir arada olan ara tatilin ne zaman biteceğini araştırıyor. İşte merak edilenler..

5 ay önce Güncel

Türkiye ve Irak arasındaki dış ticaret kapasitesinin artmasına yönelik Yeni İpek Yolu için büyük önem arz eden Ovaköy Sınır Kapısı açılışı yapılacak. Çalışma, Avrupa’dan Körfez ülkelerine kadar geniş bir alana hakim olacak.