• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.100 %2.24
  • ETHERIUM 2.435 %3.22
28°
5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Papa Franciscus'a Filistin mektubunda uluslararası hukukun ve insancıl değerlerin korunması gerektiğini vurguladı. Türkiye'nin Gazze'ye insani yardımları ve Filistin halkının haklı davasına verdiği destek ön plana çıktı. Ayrıca, küresel barış için diyalog ve işbirliği çağrısı yapıldı.

5 ay önce Güncel

Doğu Anadolu Tarımsal Araştırma Enstitüsü, bölgenin şartlarına dayanıklı ve yüksek verimli "Parla" adlı yeni buğday çeşidini geliştirdi.

5 ay önce Güncel

Kurban Bayramı, 15 Haziran 2024 Cumartesi günü arefe günü olarak başlayacak ve 16 Haziran 2024 Pazar günü resmi olarak başlayacak. Kurban Bayramı'nın Ramazan Bayramı'ndan bir gün daha uzun sürmesi nedeniyle 17, 18 ve 19 Haziran da Kurban Bayramı'na dahil olacak.

5 ay önce Güncel

Öğretmenlere verilen eğitime hazırlık ödeneğine 2024 yılında ikinci bir zam yapıldı ve bu zamla birlikte ödenecek tutar 3423 TL olarak belirlendi.

5 ay önce Güncel

İŞKUR'un yaptığı son araştırmaya göre Türkiye'de en çok eleman aranan meslekler belirlendi. İşte iş piyasasının nabzını tutan sonuçlar ve detaylar.

5 ay önce Güncel

İstanbul'da, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) bağlı İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı'nda görevli olduğu belirtilen Evren Barış Yavuz'un PKK propagandası yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

5 ay önce Güncel

Türkiye otomobil pazarında sıfır araç arayanlar için Nisan ayı, birbirinden cazip kampanyalarla dolu. Pek çok otomobil üreticisi, yükselen sıfır araç fiyatlarına rağmen, tüketicileri cezbetmek için çeşitli indirim ve finansman destekleri sunuyor. Bu kampanyalar arasında doğru seçimi yapmak isteyen alıcılar için, popüler markaların sunduğu fırsatları derledik.

5 ay önce Güncel

Son zamanlarda emekli olamayan vatandaşların, geçmişte ödedikleri Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) primlerinin iadesi konusunda artan bir ilgi gözlemleniyor. Emeklilik şartlarını yerine getiremeyenler için SGK, belirli şartlar altında prim iadeleri sağlıyor. Peki, bu iadeler nasıl yapılıyor ve kimler yararlanabilir? İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

Şırnak'ta bir kamu görevlisi, taciz iddiasıyla bir grup tarafından darbedildi. Yaralanan ve hastanede tedavisi süren Z.Ç., Valilik kararıyla açığa alındı ve hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

5 ay önce Güncel

Yargıtay, emekli maaşlarından kredi taksiti kesintisi yapılan emeklilerle ilgili önemli bir karar verdi. Kararda, emekli maaşlarından yapılan kredi ödemelerinin, kesintiye itiraz edilse dahi geri istenemeyeceği belirtildi. Karar, 16 milyon emekliyi yakından ilgilendiriyor.