• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.400 %0.97
  • ETHERIUM 2.424 %1.82
27°
5 ay önce Güncel

Siyasal iletişimci Evren Barış Yavuz, Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar'ın tepkisini çektiği bir sosyal medya paylaşımı sonrasında hakkında "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçlamasıyla soruşturma başlatıldı. Yavuz, bu suçlama ile ilgili olarak gözaltına alındı ve daha sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

5 ay önce Güncel

Bayram tatili dönüşünde trafik yoğunluğunu azaltmak için Bolu, Düzce ve Sakarya illerinde kamyon, çekici ve tanker gibi araçların trafiğe çıkışı sınırlandırıldı.

5 ay önce Güncel

Karapınar ilçesinde, AK Parti ilçe başkanının çalışanı zorla kaçırılarak darp edildi, olayda CHP adayının eşi tutuklandı.

5 ay önce Güncel

Kastamonu'da MHP'den CHP'ye geçen belediye başkanı, makam odasındaki Erdoğan'ın fotoğrafını indirerek Türk bayrağı ve Atatürk posteri aşmıştı

5 ay önce Güncel

Antalya'da Tünektepe Teleferik Tesisi'nde meydana gelen trajik olay, kentin gündemine bomba gibi düştü. Direklerden birinin devrilmesi sonucu kabinin parçalanmasıyla 8 kişinin kayalıklara düşmesi, bir vatandaşın hayatını kaybetmesi ve 7 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olayla ilgili Anadolu Teleferik şirketinden açıklama geldi.

5 ay önce Güncel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, önümüzdeki 10 yıl içinde yükseliş gösterecek meslekleri kamuoyuyla paylaştı. Bu dönemde öne çıkması beklenen meslekler arasında yazılım mühendisi, e-ticaret uzmanı, yapay zeka uzmanı, bilişim uzmanı, inşaat mühendisi, pazarlama uzmanı, dil ve konuşma terapisti ve CNC operatörü gibi alanlar yer alıyor.

5 ay önce Güncel

Kastamonu'nun Devrekani ilçesinde yaşanan olayda, kahvehaneye gelen Murat K., daha önce kavga ettiği Adem Üstüner ve amcası Muzaffer Üstüner'e silahlı saldırıda bulunarak yaşamlarını yitirdiler.

5 ay önce Güncel

Antalya'da Sarısu-Tünektepe teleferik hattında meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybederken 17 kişi yaralandı ve kazayla ilgili olarak 13 şüpheli gözaltına alındı.

5 ay önce Güncel

Esenyurt ilçesinde bulunan bir ATM, para çekmek isteyen birçok vatandaşa sahte para verdiği iddiasıyla gündeme geldi. Vatandaşlar, sadece 100 TL'lik banknotların sahte olduğunu belirtirken, olay anlarını videoya çekerek kayıt altına aldılar. Aynı bölgede farklı zamanlarda bulunan diğer ATM'lerin de benzer şekilde sahte para verdiği iddia edildi.

5 ay önce Güncel

Türk Eğitim Sen Başkanı Talip Geylan, öğretmen adaylarının uzun süre atanma bekleyişine dikkat çekerek, 3 Temmuz 2023'teki KPSS sınavından bu yana atanmak için 9 aydır beklediklerini belirtti