• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.076 %1.09
  • ETHERIUM 2.422 %1.76
26°
5 ay önce Güncel

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın sosyal medya hesabından Monaco'da ıstakoz yediğine dair paylaşımı, parti içinde tartışmalara yol açtı. Paylaşım, parti MKYK üyesi Mücahit Birinci'nin sert tepkisine neden oldu.

5 ay önce Güncel

Somalili korsanlar, 5 milyon dolarlık fidyenin ödenmesinin ardından 'MV Abdullah' adlı gemiyi ve mürettebatını serbest bıraktı.

5 ay önce Güncel

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Avrupa Birliği'nin finansman desteğiyle yürütülen proje kapsamında Ankara, İstanbul ve İzmir'de 0-36 aylık çocuğu olan sigortalı annelere ve bakıcılara destek sağlayacak.

5 ay önce Güncel

Beşiktaş'ın Dikilitaş Mahallesi'nde yaşanan olayda, bir müşteri tost yedikten sonra ödeme konusunda çalışanla tartıştı ve bu tartışma kanlı bir saldırıya dönüştü.

5 ay önce Güncel

İçişleri Bakanlığı, dokuz günlük Ramazan Bayramı tatili sonrası dönüş yolunda oluşan trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla İstanbul ve Ankara'ya kamyon, tır, çekici, tanker ve ağır tonajlı araçların girişini durdurduğunu açıkladı.

5 ay önce Güncel

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "ABD, İsrail'i desteklemek için İran'a saldırırsa, Rusya, İran lehine olaya dahil olur" dedi.

5 ay önce Güncel

İstanbul'da yapılan seçimlerde, CHP'nin listelerinden seçime giren 43 DEM Partili meclis üyesi oldu. Bu üyelerin 17'si İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclis üyeliği pozisyonuna hak kazandı. HDP/DEM Partisi, CHP'nin desteğiyle ilk kez İBB Meclisi'nde temsil edilecek.

5 ay önce Güncel

Meteoroloji'nin son hava tahmin raporuna göre, Türkiye genelinde sıcaklıkların artarak mevsim normallerinin üzerine çıkması bekleniyor. Batı bölgelerinde hava sıcaklıklarının 29 dereceye kadar yükselmesi öngörülürken, Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz'de ise yerel sağanak yağışlar bekleniyor. Yaz mevsiminin erken başladığı bu günlerde, sıcaklık rekorlarının kırılması bekleniyor.

5 ay önce Güncel

Beşiktaş Kulübü, Portekizli teknik direktör Fernando Santos ile yollarını ayırdığını resmi olarak duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, Santos'a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür edilirken, bundan sonraki süreçte Futbol A Takımı Teknik Sorumluluğu'nun sezon sonuna kadar Serdar Topraktepe tarafından üstlenileceği belirtildi.

5 ay önce Güncel

Kakao fiyatlarında son dönemde yaşanan üç katlık artış, çikolata fiyatlarına da yansıyor. Küresel piyasalarda ton başına 10 bin doları aşan kakao fiyatları, çikolata üreticilerini maliyet baskısı altına alıyor. Batı Afrika ülkelerinde aşırı hava koşulları, kakao hasadını olumsuz etkileyerek fiyatları yükseltiyor.