• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 61.779 %1.05
  • ETHERIUM 2.429 %2.29
16°
5 ay önce Güncel

Öğretmen atamaları bekleyen yüzbinlerce kişi, 8 aydır beklemeye devam ediyor. Mülakat sisteminin kaldırılması, KPSS puanına göre atama yapılması ve 68 Bin atama talep ediyorlar

5 ay önce Güncel

İran, İsrail'e yapılacak olası bir saldırı öncesinde Türkiye ve diğer komşu ülkeleri bilgilendirdi.

5 ay önce Güncel

AK Parti'li milletvekili ve belediye başkanının lüks tatil paylaşımları ve hakaret içeren ifadeleri, kamuoyunda tepkilere neden oldu.

5 ay önce Güncel

Malatya'da, 2 otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1'i sürücü olmak üzere 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.

5 ay önce Güncel

Tüketici Birliği Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Altay, internet aboneliği işlemleri için tüketicilerin sıkça rahatsız edildiğini ve firmalardan teyit almadan işlem yapmamaları gerektiğini belirtti.

5 ay önce Güncel

Orta Doğu'da yaşanan gerginlik, küresel piyasalarda yeni bir dönemin kapılarını aralıyor. İran ve İsrail arasındaki tansiyon, savaş endişelerini artırırken, yatırımcılar piyasalarda nasıl bir tablo ile karşılaşacakları konusunda merak içinde bekliyorlar. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gelişmeleri ve olası etkileri değerlendirdi.

5 ay önce Güncel

16 Nisan Salı günü, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu, 31 Mart'taki yerel seçimler dolayısıyla verdiği aranın ardından çalışmalarına tekrar başlayacak. TBMM'de bu hafta neler görüşülecek? İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

Kırıkkale'de Ramazan Bayramı tatili süresince trafik ekipleri, 43 ilin geçiş güzergahında artan yoğunlukla mücadele ederken, kural ihlali yapan bir sürücü, polisleri tehdit ederek ceza fişini reddetti.

5 ay önce Güncel

İran'ın İsrail'e düzenlediği insansız hava aracı ve füze saldırısının ardından İsrail bakanları, olası bir yanıt için çağrıda bulundu.

5 ay önce Güncel

Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununda yaşanan gerginlikte, Yunus Emre ile Ogeday Girişken arasında çıkan kavga sonrasında Yunus Emre'ye ağır bir ceza verilirken, Ogeday ise cezasız kaldı.