• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.000 %1.67
  • ETHERIUM 2.418 %1.19
16°
5 ay önce Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) yeni Merkez Yönetim Kurulu, bugün ilk kez görüşecek. MHP Lideri Devlet Bahçeli liderliğindeki görüşmede, 15 kişilik Başkanlık Divanı açıklanacak. Seçim sonuçları ile iç ve dış olaylar üzerinde değerlendirme yapılacak.

5 ay önce Güncel

AK Parti içinde sandık analizleri sürerken, seçim kaybının emeklilerden mi, yanlış adaylardan mı kaynaklandığı inceleniyor. Türkiye Gazetesi'nden Emrah Özcan'ın haberine göre, geçtiğimiz günlerde seçim sonuçlarını değerlendirmek için 4 ayrı komisyon kuruldu ve sandık analizleri aralıksız devam ediyor.

5 ay önce Güncel

Emekliler için 2024 Temmuz döneminde yapılacak düzenlemeler açıklandı. Ocak-Haziran dönemi için uygulanan emekli zammı ve taban maaşı artışının ardından, yeni düzenlemelerin detayları belirlendi. Ayrıntılar haberimizde...

5 ay önce Güncel

Altın, dolar, borsa ve kripto para dünyası inişli çıkışlı bir sürece giriyor. Geçtiğimiz günlerde İran’ın İsrail’e karşı İHA ve füzelerle saldırı açmasıyla beraber Orta Doğu’da sarsıntılar yaşandı. Peki savaşın piyasalara etkisi ne olacak? Ekonomist Belgin Maviş tahminlerini paylaşırken, yatırımcılara kritik uyarılarda bulundu. İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

1 Eylül 2023'te başlamış olan 2023-2024 balıkçılık av süreci bugün tamamlandı. Denizlerdeki av yasağı, endüstriyel avcılık yapan balıkçı gemilerini ilgilendirecek. Kıyı balıkçılığı ile uğraşan küçük ölçekli balıkçılara, yasak olmayacak.

5 ay önce Güncel

Antalya'da yaşanan teleferik kazasına yönelik 14 şüpheliden 5'i tutuklandı. 8 şüpheliye yönelik adli kontrol işlemi yapılırken, 1 kişinin de serbest bırakılmasına karar verildi.

5 ay önce Güncel

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB), 3 doçent ve 19 AR-GE uzmanı alım ilanını duyurdu. Konuya yönelik ilan, Resmi Gazete'de paylaşıldı.

5 ay önce Güncel

Burdur’a bağlı Gölhisar ilçesinde öğrenci yurdunun mutfak kısmında yangın meydana geldi. İtfaiye ekiplerinin desteğiyle yangın kısa zamanda söndürülürken, yoğunlaşan dumanlar endişe yarattı.

5 ay önce Güncel

MGM'nin değerlendirmesine göre, yurdun kuzey ve doğu bölgelerinde parçalı bulutlu, yer yer çok bulutlu hava hakimken, doğu kesimlerde sağanak yağışlar ve çığ tehlikesi uyarıları dikkat çekiyor.

5 ay önce Güncel

Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in Gazze'deki çatışmaları sürdürmesinin bölgesel istikrarsızlığı artırabileceği uyarısında bulundu ve İran'ın Şam Büyükelçiliği'ne saldırısının bölgesel gerilimleri artırdığını belirtti.