• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.496 %2.46
  • ETHERIUM 2.426 %2.87
17°
5 ay önce Güncel

Antalya'da meydana gelen teleferik kazasının ardından tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi kamuoyuna yansıdı. Kazanın yaşandığı Tünektepe Teleferik Tesisi'nde yaşamını yitiren bir kişi ve yaralanan yedi kişiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, Kocagöz dahil toplam beş kişi tutuklandı. Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı. İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

İngiltere'nin, Güney Kıbrıs'taki üslerinden kalkan savaş uçakları için Rum yetkililere önceden bilgi vermemesi tartışma yarattı. Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) lideri, İngiltere'nin Kıbrıs'taki egemen üslerinden havalanan savaş uçakları hakkında kendilerine önceden bilgi verilmediğini açıkladı.

5 ay önce Güncel
5 ay önce Güncel

Meteoroloji yetkilileri, önümüzdeki günlerde ülke genelinde etkili olması beklenen kuvvetli yağışlar ve soğuk hava dalgasıyla ilgili uyarılarda bulundu. Perşembe gününden itibaren Kuzey ve Batı bölgelerden gelecek olan soğuk hava dalgasıyla birlikte sıcaklıkların 8-9 dereceye kadar düşeceği tahmin ediliyor. Yağışların ise hafta sonuna doğru yurt genelinde etkili olması bekleniyor.

5 ay önce Güncel

ÖSYM, ALES/1'e katılacak adaylar için sınav giriş yerlerini erişime açtı.

5 ay önce Güncel

Bireysel Emeklilik Sistemi'nde (BES) birikimlerin bir kısmının çekilmesine ilişkin şartlar netleşti ve 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren uygulanmaya başlayacak. Ancak, bu düzenlemenin beklentileri tam anlamıyla karşılamadığı görülüyor. İşte detaylar:

5 ay önce Güncel

Ortadoğu'da yaşanan yüksek gerilim, piyasalarda dikkatle takip ediliyor. İran ile İsrail arasındaki tansiyonun artması, altın fiyatlarına yönelik endişeleri de beraberinde getirdi. Peki, son durum ne? İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca'nın görev süresinin dolması üzerine gerçekleştirilen başkanlık seçimlerinde, 16. turda da hiçbir aday salt çoğunluğu sağlayamadı.

5 ay önce Güncel

Petrol fiyatları, İran ile İsrail arasındaki gerilimin azaltılması yönünde gösterilen diplomatik çabalar neticesinde düşüşe geçti. Brent petrolün varil fiyatı 89 dolar sınırına geriledi. Gerilimin azalması, bölgesel olarak beklenen riskleri azaltırken, petrol piyasalarında da fiyatların düşmesine yol açtı.

5 ay önce Güncel

Antalya'da bulunan bir özel hastanenin acil servisinde yaşanan olay, büyük bir tepkiye neden oldu. İddiaya göre, elinde kesi oluşan ve tedavi için annesiyle birlikte hastaneye giden 18 yaşından küçük bir kız çocuğu, sigortasının olmadığı gerekçesiyle kapıdan geri çevrildi.