• DOLAR 34,26 %0.32
  • EURO 37,69 %-0.38
  • ALTIN 2.920,09 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.200 %2.29
  • ETHERIUM 2.435 %4.28
20°
5 ay önce Güncel

İstanbul'da bir eğlence mekanında çıkan yangında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nın hazırladığı rapora göre, mal kabul bölümünde yoğun duman ve alevli yanma yaşanmıştı. Mekân ile ilgili güvenlik eksiklikleri tespit edildi.

5 ay önce Güncel

Türkiye genelinde konut fiyatlarında yaşanan hızlı artışlar, konut almak isteyenleri farklı finansman seçenekleri arayışına yöneltiyor. Son verilere göre, 3 milyon liralık bir konut kredisi için aylık ödeme tutarı 91 bin lirayı aşarak dudak uçuklatıcı bir seviyeye ulaştı.

5 ay önce Güncel

Finans Analisti İslam Memiş, son dönemde jeopolitik risklerin artması ve piyasa dalgalanmaları ışığında, özellikle düşük ve orta gelirli yatırımcılara altının alternatifi olarak gümüşü önerdi. Altın fiyatlarının yüksek seviyelerde seyretmesi nedeniyle, daha erişilebilir bir yatırım aracı olarak gümüşün öne çıktığını dile getirdi.

5 ay önce Güncel

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'ndeki AKP Grup Başkanvekilliği görevini Zeynel Abidin Okul'a devrederek, artık Esenler İBB Meclis Üyesi ve Belediye Başkanı olarak görev yapacak.

5 ay önce Güncel

SGK Uzmanı Özgür Erdursun, Temmuz 2024'te uygulanacak maaş zamları hakkında önemli bilgiler verdi. Yaptığı açıklamada, memur, emekli ve asgari ücretliler için zam oranları detaylandırıldı.

5 ay önce Güncel

Seçim ücretleri ödeme tarihi, 31 Mart yerel seçimlerinde görev alan sandık görevlileri tarafından araştırılıyor. Seçim görevlileri, vatandaşlara oy verme sürecinde ve sonrasında oy sayım sırasında önemli görevler üstlenmişti. Peki, sandık görevli ücretleri ne zaman yatacak?

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, İran-İsrail gerilimi, terörle mücadele operasyonları ve ekonomi politikalarını ele almak üzere yarın toplanacak.

5 ay önce Güncel

MSB, ABD ile planlanan F-16 refakatindeki eğitimlerin, bölgedeki son gelişmelerle ilişkisinin olmadığını açıkladı.

5 ay önce Güncel

Bakırköy Adalet Sarayı'nda görevli zabıt katibi Süleyman D. liderliğindeki şebeke, çevrelerindeki insanları yüksek faiz ve kar payı vaadiyle kandırarak yaklaşık 80 milyon lira dolandırmakla suçlanıyor.

5 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın verilerine göre, mart ayında bütçe dengesi 209 milyar lira açık verdi. Bu açık, yılın ilk üç ayında toplamda 500 milyar lirayı aştı. Mart ayında bütçe gelirleri bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 68,7 artarak 483 milyar 842 milyon lira olarak gerçekleşti. Buna karşılık, bütçe giderleri yüzde 107,4 artarak 692 milyar 807 milyon liraya yükseldi.