• DOLAR 34,26 %0.32
  • EURO 37,69 %-0.38
  • ALTIN 2.920,09 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.200 %2.29
  • ETHERIUM 2.435 %4.28
20°
5 ay önce Güncel

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde meydana gelen bir trafik kazası müdahalesi, üzücü bir şiddet olayıyla sonuçlandı. Olayda, 112 Acil Ambulans personeline saldıran bir jandarma uzman çavuşun, açığa alınmasıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

5 ay önce Güncel

İsrail, İran'ın İsrail'deki askeri hedeflere yönelik saldırısına karşılık verme hazırlığında, ABD ise İsrail'in bu adımlarına katılmayacağını ifade ediyor

5 ay önce Güncel

Portekiz'deki Lizbon Üniversitesi'nden yapılan bir araştırma, evcil hayvanların antibiyotiğe dirençli mikroplar barındırabileceğini ve bunları sahiplerine bulaştırabileceğini öne sürüyor. Araştırmacılar, kedi ve köpeklerle yaşayan insanlar arasında bakterilerin temas yoluyla yayılabileceği konusunda uyarıda bulundu.

5 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay seçimlerine ilişkin "tam kanunsuzluk" gerekçesiyle Yüksek Seçim Kurulu'na yapılacak başvuruyu duyurdu ve seçim sürecinde yaşanan iddiaları detaylı bir şekilde paylaştı.

5 ay önce Güncel

DÜZCE'de Ramazan Bayramı tatili sırasında trafik polislerince yapılan radar hız uygulamasını diğer sürücülere selektör yaparak haber veren 66 sürücüye idari para cezası uygulandı. Sürücüye selektörle radar uyarısı yapmak suç mu? İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

Ulusal Süt Konseyi (USK), 1 Mayıs itibarıyla çiğ süt tavsiye fiyatlarını litre başına net 14,65 TL olarak belirledi. Konsey, süt üreticilerine yönelik maliyet artışlarını dikkate alarak bu güncellemeyi yapma gereği duydu.

5 ay önce Güncel

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), Türkiye'nin 81 ilinde özel sektör bünyesinde görevlendirilmek üzere KPSS şartı olmaksızın 6.344 güvenlik ve temizlik görevlisi pozisyonu için personel alacak. B

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı, Türk savunma sanayisinin yerli ve milli imkanlarla güçlendirilmesi için çalışmalarını sürdürürken, sektördeki başarılarına rağmen hedef alınan şirketlere ve dezenformasyon içeriklerine dikkat çekti.

5 ay önce Güncel

İstanbul'da bir ortaokul öğretmeni olan Şahin B., öğrencisiyle odada konuşurken kahvesinden yudum alıp tacizde bulunduğu iddiasıyla gündeme geldi. Olay, 13 yaşındaki kız öğrencinin odadan kaçması üzerine ortaya çıktı ve soruşturma başlatıldı.

5 ay önce Güncel

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) altın fiyatları, son işlem gününde önemli bir yükseliş kaydetti. Standart altının kilogram fiyatı, günü yüzde 2,4 artışla 2 milyon 550 bin lira seviyesinde tamamladı