• DOLAR 34,26 %0.31
  • EURO 37,60 %-0.49
  • ALTIN 2.918,21 %0.08
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.280 %2.67
  • ETHERIUM 2.409 %2.93
22°
5 ay önce Güncel

Erzurum'da yaşanan dolandırıcılık olayında, bir kişinin telefonda kendisini savcı olarak tanıtan dolandırıcıların tuzağına düşmesiyle başladı. 58 yaşındaki Akif K, kendisini savcı olarak tanıtan bir kişinin yönlendirmesiyle bankaya giderek toplamda 100 bin lira havale etmek istedi. Dolandırıcının baskısıyla telaşa kapılan Akif K, bu amaçla 50 bin lira kredi de çekti.

5 ay önce Güncel

Yerel seçimler öncesinde partiden istifası istenen Saffet Sancaklı, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin davetiyle yeniden partiye katıldı.

5 ay önce Güncel

Uzun süredir sağlıksız olarak kabul edilen yumurta, kahve ve patates gibi temel besin maddeleri, son araştırmalarla faydalı oldukları kanıtlandı. Beslenme uzmanları, bu besinlerin sağlık üzerindeki olumlu etkilerini ve neden yanlış anlaşıldıklarını açıkladı.

5 ay önce Genel

Milli Eğitim Bakanlığı , bazı sosyal medya hesaplarından dolaşıma sokulan "Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 830 Suriyeli öğretmen atandı" şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

5 ay önce Güncel

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye'nin deprem bölgesindeki konut projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Özhaseki, yıl sonuna kadar 200 bin, 2025 Eylül ayına kadar ise planlanan tüm deprem konutlarının tamamlanıp teslim edileceğini duyurdu.

5 ay önce Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde CHP'nin çoğunluğu elde etmesiyle başlayan yeni dönem, Ekrem İmamoğlu'nun başkanlığında ilk toplantıyla başladı. Önceki dönemde çoğunluğu elinde tutan AK Parti ise azınlık pozisyonuna düştü.

5 ay önce Güncel

İngiltere, yasadışı mültecileri Ermenistan'a gönderme planları yaparken, Sunak hükümetinin daha önce denediği farklı ülkelerle benzer girişimlerin bir parçası olarak gözüküyor.

5 ay önce Güncel

Türkiye, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk kabine toplantısına hazırlanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık edeceği toplantıda, ülkenin iç ve dış gündemi masaya yatırılacak. İşte masadaki konular...

5 ay önce Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi'nin yeni Merkez Yönetim Kurulu, ilk kez bir araya gedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığındaki toplantıda 15 kişilik Başkanlık Divanı belirlendi.

5 ay önce Güncel

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik vaatlerinden biri olan Halk Ekmek fiyatlarındaki indirimi hayata geçirdi. İzmir'de daha önce 7 TL'den satılan halk ekmek, 16 Nisan'dan itibaren 5 TL'ye düşürülecek.