• DOLAR 34,26 %0.31
  • EURO 37,60 %-0.49
  • ALTIN 2.918,21 %0.08
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.280 %2.67
  • ETHERIUM 2.409 %2.93
22°
5 ay önce Güncel

Resmi Gazete'de paylaşıldı. Erciyes Üniversitesi, 144 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu.

5 ay önce Güncel

Türkiye'nin en önemli sorunlarından biri haline gelen fahiş fiyat uygulamalarıyla ilgili AK Parti, ciddi adımlar atmaya hazırlanıyor. AK Parti'nin girişimiyle Meclis'e sunulacak olan yasa teklifi, fahiş fiyat belirleyenlere yönelik cezaların katlanarak artırılması bekleniyor.

5 ay önce Güncel

Türkiye'de siyasi arenada önemli gelişmeler yaşanıyor. AK Parti içinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yeni bir dönemin kapıları aralanıyor. Seçimlerde yaşanan başarısızlık sonrasında, Erdoğan'ın partide köklü değişiklikler yapma kararı alması bekleniyor.

5 ay önce Güncel

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, İsrail'in ülkesine yönelik tehditlerini tekrarlaması durumunda hızlı ve etkili bir yanıt vereceklerini açıkladı.

5 ay önce Güncel

İsrail Hava Kuvvetlerinin, İran'a yönelik muhtemel bir saldırı için yürüttüğü hazırlıkları tamamladığı bildirildi.

5 ay önce Güncel

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın seçim öncesi vaatleri arasında yer alan ve "ilk icraatım olacak" dediği proje, sonunda Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kabul edildi. Tatlar Atıksu Arıtma Tesisi'nin kapasitesinin artırılması ve modernizasyonu projesi, belediye meclisinin oy birliğiyle onaylandı.

5 ay önce Güncel

Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan, yabancı üniversite öğrencileri için zam kararı aldıklarını açıkladı.

5 ay önce Güncel

Diyarbakır'da yaşanan olayda, bir plazada meydana gelen intihar vakası şok etkisi yarattı. Merkez Kayapınar ilçesi Medya Mahallesi'nde bulunan bir plazaya gelen Ayşegül Değer (45), 14. kattan kendini aşağı bırakarak yaşamına son verdi.

5 ay önce Güncel

Sosyal medya platformu TikTok'ta paylaşılan bir video, kullanıcılar arasında tartışma yarattı. Videoda hamile olduğunu belirten bir kadın, doğacak çocuğuna baba aradığını açıkladı.

5 ay önce Güncel

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, önemli bir uyarıda bulunarak, yarından itibaren bazı illerde beklenen sıcaklıkların 30 derecenin üzerine çıkabileceğini duyurdu. Bakan Özhaseki, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava tahmin raporuna dayanarak, bu konuda bir açıklama yaptı.