• DOLAR 34,25 %0.30
  • EURO 37,57 %-0.57
  • ALTIN 2.920,03 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.138 %2.76
  • ETHERIUM 2.435 %4.56
23°
5 ay önce Güncel

Baykar, şirketin adı altında paylaşım yapılarak gerçekleşen yatırım tavsiyelerine itibar edilmemesi gerektiğini, dolandırıcılığı hedefleyen bu tür ilan ve haberlerin tamamen gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

5 ay önce Güncel

Hâkimler sadece Berlin’de değil Ankara’da da var. Bağımsız Yargı, Büyük Türk Milleti adına son sözünü söyledi.

5 ay önce Güncel

Konut kredisi faizlerindeki artış, ev almayı düşünenleri zor durumda bırakıyor. Ortalama konut fiyatlarının yüksek olduğu Türkiye'de, kredi kullanımıyla birlikte ödeme yükü de artıyor. Bu durum, bir ev için ödenen faiz miktarının neredeyse ikinci bir evin fiyatına denk geldiği anlamına geliyor. Ayrıca, aylık taksitler de hane halkının çoğunun ödeme gücünü aşıyor.

5 ay önce Güncel

Gazeteci Fuat Uğur, TV100'de yayımlanan bir yazısında, yerel seçimler öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek arasındaki gerginliği ve kopma noktasına gelen ilişkileri ele aldı. Uğur, içeriden aldığı bilgilere dayanarak, bu gerginliğin "küresel" güçlerin devreye girmesiyle çözüldüğünü belirtti.

5 ay önce Güncel

Son paylaşılan enflasyon verisi sonrası emekli maaşına yönelik zam değerlendirmesi yapılıyor. Gelen bilgiler ışığında mayıs ayında enflasyonun rekora çıkmasıyla aşağı bir yöne ilerleyeceği düşünülüyor. Peki enflasyon beklentileri kapsamında emekli maaşlarına ne kadar zam gelecek? En düşük emekli maaşı için tahminler ne yönde? İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

İstanbul'da gerçekleştirilen "Mahzen-27" operasyonu kapsamında hakkında İnterpol'ün kırmızı bültenle dolandırıcılık suçundan, sarı bültenle 2 farklı hırsızlık suçundan aranan Kazakistan uyruklu Nurlan Zharımbetov kıskıvrak yakalandı.

5 ay önce Güncel

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), yerel seçimlerden dolayı kısa bir mola verdiği çalışmasına bugün tekrardan başlıyor. Meclis görüşmelerinde dikkat çeken yasal düzenlemeler söz konusu. Enerji alanında verimliliği yükseltecek kanun teklifi ile turist rehberlerine ilişkin çalışmaların Genel Kurul'da masaya yatırılması planlanıyor.

5 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre, Türkiye genelinde gökyüzü açık olacak ve sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Ancak Marmara'nın batısı ve Kuzey Ege kıyıları için kuvvetli rüzgar uyarısı yapıldı.

5 ay önce Güncel

Gram altın almak isteyenler için tam zamanı. Altın da alım için o tarih işaret edildi. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarına yönelik önemli açıklamalara yer verdi. İşte altın fiyatlarında beklenen gelişmeler...

5 ay önce Güncel

Elon Musk liderliğindeki X platformu, radikal bir değişikliğe gitmeye hazırlanıyor. Artık platformdaki etkileşimlerin çoğu için ücret talep edilecek. Bu değişiklikle birlikte kullanıcılar, gönderilere beğeni atmak, kaydetmek, cevaplamak gibi temel işlevleri gerçekleştirmek için bile para ödemek zorunda kalacaklar.