• DOLAR 34,25 %0.30
  • EURO 37,62 %-0.41
  • ALTIN 2.918,25 %0.08
  • BİST100 9.045 %1.65
  • BITCOIN 60.737 %0.88
  • ETHERIUM 2.359 %1.41
26°
5 ay önce Güncel

ABD merkezli finans devi Citi, altın fiyatlarına ilişkin yeni bir tahminde bulundu. Banka, önümüzdeki 6 ila 18 ay içinde ons başına altın fiyatlarının 3 bin dolara ulaşabileceğini öngörüyor. Bu tahmin, özellikle İran-İsrail arasındaki artan tansiyon gibi küresel belirsizlikler ışığında yapıldı.

5 ay önce Güncel

WhatsApp, kullanıcıların "mesajını görmemişim" bahanesine son verecek bir özellik üzerinde çalışıyor. Uygulamanın Android platformu için geliştirilen bir beta sürümünde tespit edilen yeni özellik, yakın zamanda çevrim içi olan kullanıcıların bir listesini gösterecek.

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bu yılın dördüncü toplantısını gerçekleştirecek. Toplantının ana gündem maddeleri arasında Orta Doğu'daki artan tansiyon, enflasyon, ekonomik istikrar önlemleri ve öğretmen atamasına kadro tahsisi bulunuyor.

5 ay önce Güncel

Altın fiyatları, rekora koşmaya devam ediyor. Ortadoğu'da yaşanan sarsıntı sonrası altın fiyatları, tarihi seviyelere yükseliyor. Ons değeri ve dolar kurundaki gelişmeleri yakında takip eden altın fiyatları hareketini yukarı yönlü sürdürüyor. İşte, 16 Nisan 2024 altın alış-satış grafiği..

5 ay önce Güncel

Kripto para dünyasının önde gelen cüzdanlarından biri olan Trust Wallet, X üzerinden yaptığı paylaşımla iOS kullanıcılarını uyardı: iMessage uygulamasını derhal kapatın!

5 ay önce Güncel

Bayburt Belediyesi, su üretim kaynaklarında üretimi yapılan suyu taşıyan borularda genel bakım çalışmaları yapılacağından dolayı 5 saatlik su kesintisi olacağı açıkladı.

5 ay önce Güncel

İsviçre Federal Gıda Güvenliği ve Veterinerlik Bürosu tarafından, Beypazarı Maden Suyu’nun içeriğinde yüksek oranda bor yer aldığı ve tüketilmesinin zararlı olduğunu belirtti.

5 ay önce Güncel

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde meydana gelen üzücü bir olayda, bir apartman dairesinin 3. katındaki balkondan düşen iki kişiden biri olan sağlık memuru hayatını kaybetti, diğeri ise yaralandı.

5 ay önce Güncel

Hafta sonu İran’ın İsrail’e karşı yapmış olduğu hamleler piyasaların üzerinde sert bir etki bırakmıştı ancak Ortadoğu’daki sarsıntının bittiğine dair tahminlerin artmasıyla piyasalarda ivmesini yukarıya çevirdi. Meydana gelen bu sarsıntının piyasalara yansıması kısıtlı oldu. Fakat bu durumda İsrail'den bir tepki gelir ve yeni bir saldırı hamlesi olursa çok daha değişik etkileri doğuracaktır.

5 ay önce Güncel

Çocuklar için tehlike oluşturan yeni bir uygulama daha ortaya çıktı: SimSimi. Uzmanlar, bu uygulamayı indirirken dikkatli olunması gerektiği konusunda uyarıyorlar. SimSimi adlı uygulama, küçük yaştaki çocukları cinsel içerikli mesajlara, tehditlere ve şantajlara maruz bırakabiliyor.