• DOLAR 34,26 %0.34
  • EURO 37,63 %-0.39
  • ALTIN 2.926,52 %0.36
  • BİST100 8.929 %0.35
  • BITCOIN 61.798 %2.65
  • ETHERIUM 2.399 %2.52
26°
5 ay önce Güncel

TÜVTÜRK, araç sahiplerine yönelik önemli bir duyuruda bulunarak, mobil istasyonlarla muayene kolaylığı sağlayacaklarını ve yeni otomobil alanların ilk 3 yıl muayene yaptırma zorunluluğunun olmadığını duyurdu.

5 ay önce Güncel

Köyünde iki akrep yedi. Kayseri'den Artvin'e gitmek için yola çıkan adam, fenalaşınca kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Hayatını kaybeden adam fenalaşınca, ölmek için iki akrep yediğini söylediği belirtildi.

5 ay önce Güncel

Maliye, vergi mükellefiyeti olmayanların IBAN ile tahsilat yaparak vergi kaçırdığını tespit ederek geriye dönük mükellefiyet kaydı açacak ve cezai işlem uygulayacak.

5 ay önce Güncel

Seçimlerin ardından gündeme oturan Sancaktepe Belediyesi'nin başkanlık katıyla ilgili tartışmalar hız kazandı. İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan'ın "jakuzi var" iddiasıyla başlayan polemikler, eski ve yeni belediye başkanlarının yanıtlarıyla devam etti. Tüm bu tartışmaların ardından gazeteci İsmail Saymaz, Sancaktepe Belediyesi'ne giderek başkanlık katını görüntüledi. İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

Samsun'un Bafra ilçesinde bulunan Gazipaşa Mahallesi'nde, bir lisede hademe olarak görev yapan bir kişi, evinde bıçaklanmış halde ölü bulundu.

5 ay önce Güncel

Türkiye Gazetesi yazarı Necmettin Batırel, CHP'nin kazandığı İstanbul, Ankara ve İzmir için hükümetin müdahale etmemesi gerektiğini savunarak, bu şehirlere hiçbir destek sağlanmaması gerektiğini belirtti.

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), mesleki eğitimde iş sağlığı ve güvenliği şartlarının denetlenmesi kapsamında önemli bir adım attı. Bakanlık, öğrencilerin staj yaptığı veya mesleki beceri kazandığı işletmelerde yapılan denetimler sonucunda, iş sağlığı ve güvenliği standartlarına uymayan 8 bin 406 iş yerinin sözleşmesini feshettiğini duyurdu.

5 ay önce Güncel

Kayseri'de, iki akrep yedikten sonra fenalaşan bir kişi, hastanede hayatını kaybetti ve olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

5 ay önce Güncel

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Türkiye'de iktidarın, cumhurbaşkanlığı kabinesi olduğunu belirterek, muhalefetin "iktidar olduk" iddialarının hayal ürünü olduğunu ifade etti. Ayrıca, İran-İsrail gerilimi hakkında da değerlendirmelerde bulunan Bahçeli, yeni bir dünya savaşının cinayet olacağını vurguladı.

5 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük bayram tatilinde Türkiye genelinde meydana gelen trafik kazalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yerlikaya, tatil süresince yaşanan 6 bin 530 kaza sonucunda maalesef 75 kişinin hayatını kaybettiğini belirtti.