• DOLAR 34,26 %0.32
  • EURO 37,83 %0.12
  • ALTIN 2.926,65 %0.37
  • BİST100 8.909 %0.13
  • BITCOIN 61.200 %0.89
  • ETHERIUM 2.387 %1.19
25°
5 ay önce Güncel

Altın fiyatlarındaki yükseliş, sahte altın üretiminde artış ve kuyumcuların dikkatli olması gerekliliği konusunda uyarıları beraberinde getiriyor.

5 ay önce Güncel

Antalya'da bir kira anlaşmazlığı mahkeme kararıyla sonuçlandı. Ev sahibinin iddialarına göre kiracı 5 yıldır kira ödemesini yapmıyordu. Kiracı ise elden ödeme yaptığını öne sürse de mahkeme delil yetersizliği sebebiyle ev sahibinin lehine karar verdi ve kiracıyı 60 bin lira borçlu çıkardı.

5 ay önce Güncel

Kiracıları yakından ilgilendiren yüzde 25 zam sınırının Temmuz 2024'te sona ermesi bekleniyor. Eğer bu sınır kaldırılırsa, kira artışları, yıllık enflasyon oranlarına endeksli olarak belirlenecek ve bu da kiracılar için önemli değişiklikler anlamına geliyor.

5 ay önce Güncel

Telefonla yapılan dolandırıcılık yöntemleriyle tüketicilerin aranarak yanıltıldığı ve mağdur edildiği belirtiliyor.

5 ay önce Güncel

Her gün binlerce kişi, tapu dairelerinde miras paylaşımıyla ilgili işlemler gerçekleştiriyor. Özellikle kardeşler arasında yapılan miras paylaşımları, önemli bir kısmı oluşturuyor. Son dönemde, tapu devir işlemlerinde önemli değişiklikler yapıldı ve kardeşler arasında miras paylaşımını kolaylaştırmak adına bir şart tamamen kaldırıldı.

5 ay önce Güncel

Erzurum'da, FETÖ üyeliğinden dolayı hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan eski bir öğretmenin yakalandığı bildirildi. İl Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamaya göre, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda, meslekten ihraç edilen öğretmen H.B'nin yakalandığı belirtildi.

5 ay önce Güncel

İran'ın İsrail'e düzenlediği hava saldırısının ardından bölgede artan gerilim, altına olan talebi yükseltti. Bu durum, Diyarbakır'daki kuyumcularda çeyrek, cumhuriyet, yarım ve tam altının yoğun ilgi gördüğünü ortaya koydu. Ancak, tedarik sıkıntısı nedeniyle kuyumcular satış yapamıyor ve yetkililerden çözüm bekliyor.

5 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, son zamanlarda çeşitli iddialarla gündeme gelen konular hakkında açıklamalarda bulundu. Şimşek, yapılan hizmetlerin arkasında olduklarını ve Cumhurbaşkanı'nın programlarına tam destek verdiklerini belirtti.

5 ay önce Güncel

Emekli vatandaşların gözü kulağı, Temmuz ayında yapılacak maaş zammında. Sosyal Güvenlik Müşaviri Emin Yılmaz'ın Milliyet'e önemli açıklamalarda bulundu.

5 ay önce Güncel

Türk Hava Yolları'nın yeni iştiraki Ajet, Türkiye genelinde kabin memuru pozisyonları için personel alımına başladığını duyurdu. En az lise mezunu olan adaylar başvurabilecek.