• DOLAR 34,23 %0.25
  • EURO 37,81 %0.06
  • ALTIN 2.930,25 %0.49
  • BİST100 8.898 %0.00
  • BITCOIN 61.136 %-0.36
  • ETHERIUM 2.383 %-0.68
15°
5 ay önce Güncel

Kabine toplantısı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan; "14-28 Mayıs seçimleri ile parlamenter sisteme geri dönüş tartışmaları bir daha açılmamak üzere yine milletimiz tarafından kapatılmıştır" dedi.

5 ay önce Güncel

CHP'nin sandalye sayısı, 4 milletvekilinin belediye başkanı seçilmesiyle 125'e; TBMM'de toplam milletvekili sayısı 594'e indi. AK Parti'nin 265 sandalyesinin bulunduğu TBMM'de, Saffet Sancaklı'nın katılımıyla MHP'nin milletvekili sayısı yeniden 50 oldu.

5 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Dünya Bankası'ndan gelen fonların doğru amaçlar için kullanıldığını ve CPF Programı'nda belirtilen kırılgan grupların desteklendiğini açıkladı.

5 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanlığı, lokanta ve kafelerdeki KDV oranlarını artırarak yiyecek ve içecek sunulan yerlerde %8 olan KDV'yi %10'a, %18'i ise %20'ye çıkarmayı planlıyor.

5 ay önce Güncel

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Avrupa Birliği'nin finansman desteğiyle yeni bir projeyi hayata geçiriyor. Bu proje kapsamında, İstanbul, Ankara ve İzmir'de belirlenen şartları taşıyan 3 bin 500 annenin her birine, çocuk bakımı amacıyla ayda 325 euro destek sağlanacak. Destek, annelere tam 12 ay boyunca verilecek.

5 ay önce Güncel

Rekabet Kurumu, piyasalardaki rekabeti güçlendirmek için Rekabet Uzman Yardımcıları arıyor; başvurular 5 Mayıs'a kadar devam ediyor.

5 ay önce Güncel

Bu hafta BİM mağazalarında teknoloji severler için birçok cazip ürün ve indirim fırsatı sunuluyor. 19-25 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olacak aktüel ürün kataloğu, elektrikli bisikletlerden akıllı televizyonlara kadar geniş bir yelpazede ürünleri kapsıyor. İşte bu hafta BİM'de öne çıkan teknolojik ürünler ve özellikleri.

5 ay önce Güncel

Mersin'de Cami Şerif Mahallesi'nde park halindeki 20 aracın lastikleri bilinmeyen bir kişi tarafından kesildi, polis soruşturma başlattı.

5 ay önce Güncel

Türkiye'nin en sıcak kentlerinden biri olan Adana, bu yıl Nisan ayında yaşanan sıcaklık artışlarıyla dikkat çekiyor. Kentte termometreler 39 dereceyi işaret ederek, mevsim normallerinin üzerinde bir sıcaklık kaydedildi. Bu sıcaklık, Adana için Nisan ayı sıcaklık rekoru olarak kayıtlara geçti.

5 ay önce Güncel

Türkiye'de faaliyet gösteren sosyal medya platformu Twitter, Türkiye'deki temsilcilik zorunluluğunu yerine getirmemesi nedeniyle para cezalarıyla karşı karşıya kaldı. Ancak, son olarak ödenmeyen cezalar ve temsilci zorunluluğunun hala yerine getirilmemesi durumunda bant daraltma gibi kısıtlamaların gündeme gelebileceği konuşuluyor.