• DOLAR 34,25 %0.31
  • EURO 37,82 %0.12
  • ALTIN 2.933,22 %0.59
  • BİST100 8.898 %0.00
  • BITCOIN 61.300 %0
  • ETHERIUM 2.386 %-0.51
17°
5 ay önce Güncel

Geçtiğimiz seneden itibaren hükümet çalışma saatlerinin azaltılmasına yönelik bir düzenlemeye gidildiğini açıklamıştı. İlk defa bir Türk firma haftada 4 gün mesai sistemini uygulayacağını paylaştı. Peki ülkemizde 4 gün mesai sistemi farklı kollara uzar mı? Çalışma saatlerinin düşürülmesiyle beraber çalışanların maaşları azalır mı? İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

İngiltere’de yeni neslin ömür boyu sigara kullanımını engelleyecek teklif parlamentoda kabul edildi.

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün MKYK üyeleri ile bir araya gelecek. Toplantıda AK Partili isimlerin tartışmalara neden oln gösterişli tatil ve yemek görüntüleri de masada konuşulanlar arasında olacak.

5 ay önce Güncel

Aydın'a bağlı Nazilli ilçesinde, 7 yıl hapis cezası bulunan ve FETÖ'den aranma kaydı olan dershane öğretmeni A.G. (45), polis ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyon sayesinde yakalanıp, tutuklandı.

5 ay önce Güncel

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "bir miktar öğretmen ataması yapacağız" açıklamasına ilişkin paylaşımda bulundu. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Başkan Geylan, "BİR MİKTAR NE KADAR?" sorusunu gündeme getirdi. İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öğretmen atamalarıyla ilgili olarak 24 TV muhabirine açıklamalarda bulundu.

5 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, enflasyonla mücadele kapsamında önemli bir açıklama yaparak, "Bundan sonraki stratejimiz, en büyük önceliğimiz enflasyonla mücadele ve piyasa koşullarına bağlı olarak mümkün olduğu kadar rezerv biriktirmek" dedi.

5 ay önce Güncel

TÜVTÜRK'te milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren bir değişiklik resmen başladı. Araçların muayene yaptırması artık zorunlu değil.

5 ay önce Güncel
5 ay önce Güncel

Lokanta ve kafelerde uygulanan KDV oranları artıyor. Konuyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın yayınladığı taslak Gelir İdaresi Başkanlığı'nın sitesinde yayınlandı.