• DOLAR 34,23 %0.25
  • EURO 37,81 %0.06
  • ALTIN 2.930,25 %0.49
  • BİST100 8.898 %0.00
  • BITCOIN 61.136 %-0.36
  • ETHERIUM 2.383 %-0.68
15°
5 ay önce Güncel

Anayasa Mahkemesi (AYM), Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) hazine yardımı, taşınır ve taşınmaz mallardan elde edilecek gelir ve bağışlardan faydalanmasını öngören bir Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'ni (CBK) anayasaya aykırı buldu ve iptal etti.

5 ay önce Güncel

2024 Yılı Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yeniden Yönetici Görevlendirme Sonuçları (Taslak Liste)

5 ay önce Güncel

CHP'den Bayraklı Belediye Başkanı seçilen İrfan Önal, belediyede yaşanan mali sıkıntılar nedeniyle 84 personelin işine son verdi. İşten çıkarılanların çoğunluğunu Bay Bel Dersanesi'nde eğitim veren öğretmenler oluşturuyor.

5 ay önce Güncel

AFAD, dün Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem meyana geldiğini kaydetti. Kandilli Rasathanesi ise depremin merkezini Adıyaman Sincik olarak paylaştı. Prof. Dr. Ahmet Ercan, deprem sonrası çarpıcı yorumlarda bulundu.

5 ay önce Güncel

Seçimlerde umduğunu bulamayan Saadet Partisi'nde dğişim rüzgarları esiyor. Öyle ki Temel Karamollaoğlu'nun görevinden istifa edeceği konuşuluyor. Peki yerine kim gelecek? İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

WhatsApp, kullanıcılarının uygulama içinde daha rahat gezinmelerini ve konuşmaları kolayca bulmalarını sağlayacak yeni bir özellik duyurdu: Sohbet Filtreleri. Bu özellikle birlikte, kullanıcılar artık okunmamış mesajları farklı ekranlarda görebilecekler.

5 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün paylaşmış olduğu son hava tahmin raporuna göre, Marmara'nın batısı ve Ege'nin kıyı noktalarında yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer kesimlerde ise parçalı ve az bulutlu hava hakim olacağı değerlendirildi.

5 ay önce Güncel

1 Temmuz'dan sonra kiraların yüzde 25 zam sınırının ne olacağı belirsizliğini korurken, yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte kiraların artabileceği endişesi giderek artıyor. Yaklaşık 2 yıldır uygulanan yüzde 25 zam sınırının devam edip etmeyeceği konusunda belirsizlik sürerken, ev sahipleri ve kiracılar geleceğe dair endişelerini dile getiriyor.

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleriyle bir araya gelecek. Toplantıda, AK Partili isimlerin tepki çeken şatafatlı tatil ve yemek görüntüleri de ele alınacak.

5 ay önce Güncel

Çevrimiçi ilan siteleri aracılığıyla ikinci el kıyafet, eşya satışı gerçekleşirken son günlerde makyaj malzemeleri de ilan sitelerinde boy göstermeye başladı. Vatandaşlar tarafından çevrimiçi platformlarda birçok kozmetik ürünler satışa koyuluyor. İşte merak edilenler...