• DOLAR 34,25 %0.30
  • EURO 37,84 %0.14
  • ALTIN 2.923,68 %0.27
  • BİST100 8.898 %-1.27
  • BITCOIN 60.998 %-0.58
  • ETHERIUM 2.358 %-1.09
16°
5 ay önce Güncel

Emeklilik sistemi, önemli bir dönüşüme hazırlanıyor. Yeni sistemde, emekli aylıklarının otomatik olarak ayarlanması öngörülüyor. Detaylar, Hürriyet gazetesinden Noyan Doğan'ın kaleme aldığı yazıda ortaya çıktı. İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

Faizsiz Kredi Müjdesi! Türkiye'deki Bankalar Acil Nakit İhtiyacı Olanlara Sıfır Faiz İmkanı Sunuyor! İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti toplantısında yaptığı konuşmada, Filistin'e olan sarsılmaz desteğini ve İsrail'in eylemlerine karşı duruşunu vurgulayarak, Filistin davasının hayatlarının bir parçası olduğunu ve bu konudaki kararlılıklarının sorgulanamayacağını ifade etti.

5 ay önce Güncel

Anayasa Mahkemesi, CHP'nin başlattığı dava sonucunda, 7079 sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında Kanun'un bazı maddelerini, kişisel özgürlükleri ihlal ettiği gerekçesiyle iptal etti.

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, 2023-2024 eğitim öğretim yılında sınavla öğrenci alan ortaöğretim kurumları için yeni örnek soru kitapçıklarını öğrencilerin erişimine açtı

5 ay önce Güncel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, temmuz ayı için asgari ücrete herhangi bir ara zam yapılmasının öngörülmediğini açıkladı. Bakan Işıkhan, daha önce yapılan açıklamalara uygun bir şekilde, asgari ücretin yılın ikinci yarısında sabit kalacağını belirtti.

5 ay önce Güncel

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 4 Mayıs'tan itibaren Sivas ile İstanbul arasında kesintisiz ve ekspres Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferlerinin başlayacağını duyurdu. Bakan Uraloğlu, Sivas-Ankara YHT hattını kullanan vatandaşların artan taleplerine yanıt olarak, 483 yolcu kapasiteli tren setleriyle bu yeni hizmetin verileceğini açıkladı.

5 ay önce Güncel

İsviçre Federal Gıda Güvenliği ve Veterinerlik İşleri Dairesi (FSVO), Beypazarı marka sodalarda yüksek miktarda bor olduğunu belirterek, tüketilmemesini gerektiğini dile getirdi. Sodanın İsviçre’deki dağıtımcısı BAK-SAN GmbH’nin de ürünü derhal satışlarını durdurduğunu ve geri çağırmaların talep edildiğini açıkladı. Uzmanlardan ise bu duruma yanıt gecikmedi. İşte detaylar..

5 ay önce Güncel

AK Parti, ekonomik sıkıntılarla mücadele eden emeklilere yönelik yeni bir destek programını hayata geçirmeye hazırlanıyor. En düşük emekli maaşını alan ve ek geliri olmayan vatandaşlara, yaşadıkları bölgeye göre değişen ihtiyaçlarına uygun destekler sağlanacak. Destekler, kira, enerji ve gıda gibi temel yaşam maliyetlerini kapsayacak şekilde düzenlenecek.

5 ay önce Güncel

İŞKUR kendi iş ortamını oluşturmak isteyen engelli ve eski hükümlü vatandaşların hibe desteklerini artırdı. Engelli vatandaşlara hibe yardımları 150 bin TL’den 400 bin TL’ye, eski hükümlü vatandaşlara sağlanan yardımlar ise 110 bin TL’den 300 bin TL’ye çıkarıldı.