• DOLAR 34,30 %0.02
  • EURO 37,10 %0.19
  • ALTIN 3.024,43 %-0.16
  • BİST100 8.946 %0.42
  • BITCOIN 68.650 %1.51
  • ETHERIUM 2.503 %0.1
14°
6 ay önce Güncel

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlık seçimi yaklaşırken, adaylar bir bir ortaya çıkmaya başladı. İlk olarak iş insanı Erdal Alkış'ın adaylığını açıklamasının ardından, UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı da başkanlık için yarışa katıldığını duyurdu. Seçimlerin 18 Temmuz'da yapılması planlanıyor.

6 ay önce Güncel

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, randevu alıp gelmeyenlerle ilgili yeni tedbirlerin devreye alınacağını duyurdu. Artık randevu onay sistemi de uygulanacak ve randevusuna gitmeyenlere belirli sürelerde yeni randevu verilmeyecek.

6 ay önce Güncel

YSK, İYİ Parti'nin Ordu ve CHP'nin Hatay ve İskenderun seçimlerine ilişkin tam kanunsuzluk iddialarını kabul etmedi

6 ay önce Güncel

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin yapılan itirazları değerlendirmeye devam ediyor. Bugün, CHP'nin Hatay ve İYİ Parti'nin Ordu'daki seçim sonuçlarına yaptığı itirazları ele aldı. İşte detaylar...

6 ay önce Güncel

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye'deki bireysel kredi kartı kullanımlarındaki olağanüstü artışa dikkat çekerek, bu durumun finansal istikrar açısından riskler taşıdığını belirtti.

6 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart yerel seçimlerindeki başarısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yakın zamanda görüşme planladığını açıkladı.

6 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) başkanlığı görevinden sene başında istifa eden Hafize Gaye Erkan'a yönelik dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Erkan'a yeni bir görev vereceği vaadinde bulunduğu konuşuluyor.

6 ay önce Güncel

AK Parti Milletvekili Şebnem Bursalı'nın sosyal medyada gündem olan Monaco tatili ve ıstakoz paylaşımı sonrası Meclis'teki neşeli halleri, yeniden tartışmalara sebep oldu.

6 ay önce Güncel

Türkiye'de ev sahipleri için sevindirici bir gelişme yaşandı: Kira geliri üzerinden uygulanan istisna miktarı 12 bin lira artırılarak 33 bin liraya yükseltildi.

6 ay önce Güncel

Açık Öğretim Ortaokulu, Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesinin 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 2. Dönem Sınav Sonuçları Açıklandı.