• DOLAR 34,14 %-0.19
  • EURO 37,79 %-0.16
  • ALTIN 2.917,27 %-0.22
  • BİST100 8.898 %-1.27
  • BITCOIN 60.898 %0.33
  • ETHERIUM 2.343 %-2.13
17°
5 ay önce Güncel

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye'deki bireysel kredi kartı kullanımlarındaki olağanüstü artışa dikkat çekerek, bu durumun finansal istikrar açısından riskler taşıdığını belirtti.

5 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart yerel seçimlerindeki başarısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yakın zamanda görüşme planladığını açıkladı.

5 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) başkanlığı görevinden sene başında istifa eden Hafize Gaye Erkan'a yönelik dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Erkan'a yeni bir görev vereceği vaadinde bulunduğu konuşuluyor.

5 ay önce Güncel

AK Parti Milletvekili Şebnem Bursalı'nın sosyal medyada gündem olan Monaco tatili ve ıstakoz paylaşımı sonrası Meclis'teki neşeli halleri, yeniden tartışmalara sebep oldu.

5 ay önce Güncel

Türkiye'de ev sahipleri için sevindirici bir gelişme yaşandı: Kira geliri üzerinden uygulanan istisna miktarı 12 bin lira artırılarak 33 bin liraya yükseltildi.

5 ay önce Güncel

Açık Öğretim Ortaokulu, Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesinin 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 2. Dönem Sınav Sonuçları Açıklandı.

5 ay önce Güncel

Avrupa Birliği Komisyonu, "DiscoverEU" inisiyatifi kapsamında 35 bin gence, trenle Avrupa'nın dört bir yanını ücretsiz dolaşma imkanı sunacak.

5 ay önce Güncel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bakan Işıkhan, asgari ücrete yönelik ara zam beklentileriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ayrıntılar haberimizde...

5 ay önce Güncel

En düşük emekli maaşı alan emekliler için sosyal destek arayışı devam ediyor. Aile Bakanlığı tarafından yürütülen yeni çalışmada, en düşük emekli maaşı 10 bin TL olan emeklilere bölgesel destek formülü üzerinde duruluyor. Detayları CNN TÜRK Muhabiri Duygu Ayaz Bayram aktardı. İşte detaylar

5 ay önce Güncel

İstanbul'da bir restoranda askeri üniforma ile servis yapıldığına dair sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından işletme sahibi ve çalışanlar gözaltına alındı, yabancı uyruklu çalışanlar sınır dışı edildi.