• DOLAR 34,16 %-0.12
  • EURO 37,83 %-0.07
  • ALTIN 2.920,72 %-0.10
  • BİST100 8.898 %-1.27
  • BITCOIN 60.660 %-0.57
  • ETHERIUM 2.342 %-2.55
19°
5 ay önce Güncel

Sinsi bir şekilde ilerleyen kalp hastalıklarının belirgin semptomları genellikle yoktur. Ancak düzenli doktor kontrolleri ile bu sorunun önüne geçilebilir. Özellikle inme ve kalp krizi gibi ciddi sonuçları önlemek için düzenli sağlık kontrolü hayati öneme sahiptir. Zamanında teşhis edilmeyen kalp hastalıklarının sonuçları, birçok kanser türünden daha kötü olabilir.

5 ay önce Güncel

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde faaliyet gösteren Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. bünyesinde 390 yeni sürekli işçi alımı yapılacağını duyurdu.

5 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Trakya bölgesinde başta Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'ın iç kesimleri olmak üzere kuvvetli sağanak yağışların beklendiğini duyurdu. Bu gece başlayacak olan sağanakların yarın sabah saat 9.00'a kadar sürmesi öngörülüyor.

5 ay önce Güncel

İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, Monoca'da lüks bir yat kulübünde istakoz yediği ve bu anları sosyal medyada paylaştığı için eleştirilere maruz kalmıştı. Olayın ardından AK Parti'de hedef haline gelen Bursalı, Meclis'e gelerek Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşerek özür diledi.

5 ay önce Güncel

Brezilya'nın Rio De Janeiro kentinde yaşanan olayda, bankaya ölmüş amcasını götürerek adına kredi almaya çalışan bir kadın dolandırıcılık girişiminde bulundu.

5 ay önce Güncel

Türkiye'nin önde gelen bankaları, emekli vatandaşlara yüksek tutarlı promosyon kampanyaları sunmaya devam ediyor. Özellikle emekli maaşlarını bankalarına taşıyan müşterilere sunulan bu promosyonlar, 18 bin liraya kadar çıkabiliyor. Promosyonlar için son başvuru tarihi ise 30 Nisan olarak belirlendi.

5 ay önce Güncel

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlık seçimi yaklaşırken, adaylar bir bir ortaya çıkmaya başladı. İlk olarak iş insanı Erdal Alkış'ın adaylığını açıklamasının ardından, UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı da başkanlık için yarışa katıldığını duyurdu. Seçimlerin 18 Temmuz'da yapılması planlanıyor.

5 ay önce Güncel

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, randevu alıp gelmeyenlerle ilgili yeni tedbirlerin devreye alınacağını duyurdu. Artık randevu onay sistemi de uygulanacak ve randevusuna gitmeyenlere belirli sürelerde yeni randevu verilmeyecek.

5 ay önce Güncel

YSK, İYİ Parti'nin Ordu ve CHP'nin Hatay ve İskenderun seçimlerine ilişkin tam kanunsuzluk iddialarını kabul etmedi

5 ay önce Güncel

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin yapılan itirazları değerlendirmeye devam ediyor. Bugün, CHP'nin Hatay ve İYİ Parti'nin Ordu'daki seçim sonuçlarına yaptığı itirazları ele aldı. İşte detaylar...