• DOLAR 34,29 %0.00
  • EURO 37,10 %0.18
  • ALTIN 3.022,95 %-0.21
  • BİST100 8.946 %0.42
  • BITCOIN 68.945 %1.84
  • ETHERIUM 2.531 %1.64
19°
6 ay önce Güncel

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Adalet Bakanlığı görevde yükselme sınavında "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaç çocuğu vardır? Hz. Muhammed'in çocuklarının isimleri nelerdir?" sorularının sorulduğu iddialarını yalanladı.

6 ay önce Güncel

Banka müdürü Ayşe Pelin Üner, müşterilerin hesaplarından habersizce para transferi yaparak 5 milyon TL'nin üzerindeki parayı zimmetine geçirdiği gerekçesiyle 8 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

6 ay önce Güncel

Emekliler, yüksek promosyon veren bankalara geçmek istediklerinde kredi engeline takılıyor ve iade etmedikleri promosyonlar için faiz ödemek zorunda kalıyorlar.

6 ay önce Güncel

CHP, yerel seçimlerden sonra belediyelerdeki atama ve denetim süreçlerini düzenlemek için Genel Merkez'den resmi talimatlar gönderdi.

6 ay önce Güncel

Sinsi bir şekilde ilerleyen kalp hastalıklarının belirgin semptomları genellikle yoktur. Ancak düzenli doktor kontrolleri ile bu sorunun önüne geçilebilir. Özellikle inme ve kalp krizi gibi ciddi sonuçları önlemek için düzenli sağlık kontrolü hayati öneme sahiptir. Zamanında teşhis edilmeyen kalp hastalıklarının sonuçları, birçok kanser türünden daha kötü olabilir.

6 ay önce Güncel

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde faaliyet gösteren Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. bünyesinde 390 yeni sürekli işçi alımı yapılacağını duyurdu.

6 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Trakya bölgesinde başta Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'ın iç kesimleri olmak üzere kuvvetli sağanak yağışların beklendiğini duyurdu. Bu gece başlayacak olan sağanakların yarın sabah saat 9.00'a kadar sürmesi öngörülüyor.

6 ay önce Güncel

İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, Monoca'da lüks bir yat kulübünde istakoz yediği ve bu anları sosyal medyada paylaştığı için eleştirilere maruz kalmıştı. Olayın ardından AK Parti'de hedef haline gelen Bursalı, Meclis'e gelerek Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşerek özür diledi.

6 ay önce Güncel

Brezilya'nın Rio De Janeiro kentinde yaşanan olayda, bankaya ölmüş amcasını götürerek adına kredi almaya çalışan bir kadın dolandırıcılık girişiminde bulundu.

6 ay önce Güncel

Türkiye'nin önde gelen bankaları, emekli vatandaşlara yüksek tutarlı promosyon kampanyaları sunmaya devam ediyor. Özellikle emekli maaşlarını bankalarına taşıyan müşterilere sunulan bu promosyonlar, 18 bin liraya kadar çıkabiliyor. Promosyonlar için son başvuru tarihi ise 30 Nisan olarak belirlendi.