• DOLAR 34,16 %-0.14
  • EURO 37,84 %-0.06
  • ALTIN 2.914,25 %-0.32
  • BİST100 8.898 %-1.27
  • BITCOIN 60.000 %-3.3
  • ETHERIUM 2.329 %-5.11
21°
5 ay önce Güncel

Tokat merkezli 2 depremin merkezi olan Sulusaray ile depremin etkilerini taşıyan Artova ve Yeşilyurt ilçelerinde eğitime öğretime bir günlüğüne ara verildi.

5 ay önce Güncel

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, fahiş fiyat artışlarına karşı mücadele kapsamında Rekabetin Korunması Hakkında Kanunu'nda değişiklikler yapacaklarını açıkladı. Bolat, fahiş fiyat artışlarının önüne geçmek için alt ve üst sınırlarda yapılan düzenlemelerle ilgili detayları paylaştı.

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada Filistin'e ve Hamas'a desteklerini ifade etmesinin ardından Hamas'tan teşekkür mesajı geldi. Hamas, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Filistin'in bağımsızlık mücadelesine verdiği desteği takdir ederek, Türkiye'ye minnettarlığını iletti.

5 ay önce Güncel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Ömer Çelik, basın toplantısı düzenleyerek gazetecilerin sorularını yanıtladı. Toplantıda, kabinede olası bir değişiklikle ilgili merak edilen sorular da gündeme geldi. İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatili sürecinde gerçekleştirilen denetimlerde 2 bin 101 düzensiz göçmenin yakalandığını açıkladı.

5 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Bir Miktar Öğretmen Ataması" açıklamasına tepki gösterdi. Özel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, öğretmenlerin beklentisinin mülakatsız 68 bin öğretmen ataması olduğunu belirtti.

5 ay önce Güncel

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Adalet Bakanlığı görevde yükselme sınavında "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaç çocuğu vardır? Hz. Muhammed'in çocuklarının isimleri nelerdir?" sorularının sorulduğu iddialarını yalanladı.

5 ay önce Güncel

Banka müdürü Ayşe Pelin Üner, müşterilerin hesaplarından habersizce para transferi yaparak 5 milyon TL'nin üzerindeki parayı zimmetine geçirdiği gerekçesiyle 8 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

5 ay önce Güncel

Emekliler, yüksek promosyon veren bankalara geçmek istediklerinde kredi engeline takılıyor ve iade etmedikleri promosyonlar için faiz ödemek zorunda kalıyorlar.

5 ay önce Güncel

CHP, yerel seçimlerden sonra belediyelerdeki atama ve denetim süreçlerini düzenlemek için Genel Merkez'den resmi talimatlar gönderdi.