• DOLAR 34,30 %0.04
  • EURO 37,11 %0.21
  • ALTIN 3.009,19 %-0.67
  • BİST100 8.946 %0.42
  • BITCOIN 68.400 %2.01
  • ETHERIUM 2.540 %2.79
16°
6 ay önce Güncel

MİT ve İstanbul Emniyeti terör örgütü DHKP-C sorumlularından Fehmi Oral Meşe'yi yakaladı.

6 ay önce Güncel

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi, su faturalarında yüzde 30 indirim uygulanmasına yönelik teklifi kabul etti.

6 ay önce Güncel

Kredi notuyla ilgili son derece önemli bir açıklama yapıldı. Faizlerdeki yükselişe rağmen, vatandaşların krediye olan ilgisi devam ediyor. Ancak kredi almak isteyenlerin dikkat etmesi gereken birkaç kritik nokta bulunuyor. İşte kredi notunu yükseltecek püf noktaları ve önemli bilgiler haberimizde.

6 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, Türkiye genelinde önemli hava olaylarına hazırlıklı olunması gerekiyor. İşte detaylar...

6 ay önce Güncel

Hemen hemen her kesimden bireylerin ilgi duyduğu renkli saç boyama trendi sağlığınızı ciddi oranda tehlikeye atabilir. Saçını farklı farklı renklere boyayan çocukların ailelerine dikkat çeken açıklamalarda bulunan uzmanlara göre, alerjik tepkiler durumunda ölüm oranı yüzde 50 olarak değerlendiriliyor.

6 ay önce Güncel

Yalnız ve bağımsız olarak yer aldığı seçimlerden oy miktarını neredeyse yarı yarıya azaltan ve tek bir il belediyesinde galibiyet alan İYİ Parti’de tansiyon düşmüyor.

6 ay önce Güncel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekli milyonları yakından ilgilendiren refah payı ödemesiyle ilgili detayları açıkladı. Milyonlarca emeklinin refahını artıracak paketin duyurulacağı tarih de belli oldu. Işıkhan, paketin özel bir lansmanla duyurulacağını belirterek, "Emeklimize ayrıcalık tanıyan, onları destekleyecek çalışmayı paylaşacağız" dedi.

6 ay önce Güncel

18 Nisan 2024’de ons altın fiyatı 2375 dolardan, gram altın ise 2479 liradan el değiştiriyor.

6 ay önce Güncel

Orman Genel Müdürlüğünün (OGM) taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere engelli ve eski hükümlü statüsünde 68 sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu.

6 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Washington'da Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) tarafından düzenlenen Küresel Görünüm Forumu'na katıldı. Şimşek, yatırımcılara hitaben yaptığı konuşmada Türkiye'nin siyasi istikrarı ve ekonomik avantajları hakkında değerlendirmelerde bulundu.