• DOLAR 34,20 %-0.04
  • EURO 37,84 %-0.02
  • ALTIN 2.912,83 %-0.37
  • BİST100 8.935 %-0.86
  • BITCOIN 60.350 %-1.89
  • ETHERIUM 2.330 %-5.1
23°
5 ay önce Güncel

Hemen hemen her kesimden bireylerin ilgi duyduğu renkli saç boyama trendi sağlığınızı ciddi oranda tehlikeye atabilir. Saçını farklı farklı renklere boyayan çocukların ailelerine dikkat çeken açıklamalarda bulunan uzmanlara göre, alerjik tepkiler durumunda ölüm oranı yüzde 50 olarak değerlendiriliyor.

5 ay önce Güncel

Yalnız ve bağımsız olarak yer aldığı seçimlerden oy miktarını neredeyse yarı yarıya azaltan ve tek bir il belediyesinde galibiyet alan İYİ Parti’de tansiyon düşmüyor.

5 ay önce Güncel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekli milyonları yakından ilgilendiren refah payı ödemesiyle ilgili detayları açıkladı. Milyonlarca emeklinin refahını artıracak paketin duyurulacağı tarih de belli oldu. Işıkhan, paketin özel bir lansmanla duyurulacağını belirterek, "Emeklimize ayrıcalık tanıyan, onları destekleyecek çalışmayı paylaşacağız" dedi.

5 ay önce Güncel

18 Nisan 2024’de ons altın fiyatı 2375 dolardan, gram altın ise 2479 liradan el değiştiriyor.

5 ay önce Güncel

Orman Genel Müdürlüğünün (OGM) taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere engelli ve eski hükümlü statüsünde 68 sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu.

5 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Washington'da Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) tarafından düzenlenen Küresel Görünüm Forumu'na katıldı. Şimşek, yatırımcılara hitaben yaptığı konuşmada Türkiye'nin siyasi istikrarı ve ekonomik avantajları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin ekonomik dengesini sağlamak ve vatandaşların refah seviyesine katkı sunmak amacıyla yapısal dönüşümlerle birlikte kamuda verimliliği artıracak ve tasarruf sağlayacak bir dizi adımın atılacağını duyurdu. Yılmaz, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Strateji Bütçe Başkanlığı'nın titiz bir çalışma yürüttüğünü belirterek, 15 maddeden oluşacak bir paketin hazırlığının sürdüğünü ifade etti.

5 ay önce Güncel

Yurdun büyük bir kısmında sıcaklıklar, mevsim normallerine göre daha fazla olacağı değerlendiriliyordu. Meteoroloji'den gelen son hava tahmin raporuna göre, yağışlı hava yurdu etkisi altına alacak. İşte detaylar..

5 ay önce Güncel

Gram altın, ons altın cephesindeki kuvvetli hareketlerin yansımasıyla yeni rekor hamleleri yapıyor. Peki altında yeni yükselişler gelecek mi? Uzman isim kritik açıklamalarda bulundu. İşte detaylar..

5 ay önce Güncel

Sağlık alanında yoğunluğa neden olan 'gidilmeyen randevulara' yönelik alınan önlemler beklentiyi tam olarak karşılamıyor. Bir yığın önlemler alınmasına rağmen ilk üç ayda 6 milyon kişinin randevuya gitmediği değerlendirildi. Yeni dönemde ise "randevuma geleceğim" seçeneği sunulacak.