• DOLAR 34,20 %-0.04
  • EURO 37,84 %-0.02
  • ALTIN 2.912,83 %-0.37
  • BİST100 8.935 %-0.86
  • BITCOIN 60.350 %-1.89
  • ETHERIUM 2.330 %-5.1
23°
5 ay önce Güncel

Türkiye'deki kredi kartı kullanıcılarını yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türk bankalarına yönelik önemli bir uyarıda bulundu. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) verilerine göre, son üç aylık dönemde bireysel kart borçlarındaki artış dikkat çekici boyutlara ulaştı.

5 ay önce Güncel

Kripto uzmanı Michaël van de Poppe, Bitcoin'in halving sonrası ve altcoin'lerin geleceği hakkında umut verici analizler sunarak piyasada dikkatleri üzerine çekti.

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan bildiride, 6'ncı ve 9'uncu sınıflar için düzenlenen ortak sınavların yeniden düzenleneceği ve bu sınavlara katılamayan öğrencilerin geçerli mazeret sunmaları durumunda sınava katılma hakkı elde edecekleri belirtildi.

5 ay önce Güncel

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan bir açıklamaya göre, Adana ilinde bulunan İncirlik Üssü, Hava Kuvvetleri'nin ihtiyaçları doğrultusunda Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldü. Bu değişiklik sonrasında İncirlik Üssü'ne F-16 Filosu konuşlandırılacak.

5 ay önce Güncel

Bursa'nın İznik ilçesinde, Gürmüzlü Mahallesi'nde kaçak kazı yapan 3 defineci, jeneratörden sızan gaz nedeniyle hayatını kaybetti. Bu üç defineci arasında bir baba-oğul olduğu belirtildi.

5 ay önce Güncel

Anayasa Mahkemesi, kamu işçilerinin mali ve sosyal haklarını belirleyen 'çerçeve anlaşma protokolleri'nin bağlayıcı olacağına dair düzenlemeyi anayasaya aykırı buldu ve iptal etti. Bu karar, yüzbinlerce kamu işçisini ilgilendiriyor. Ayrıntılar haber detayımızda...

5 ay önce Güncel

İbrahim Tatlıses, uzun süredir davalık olduğu oğlu Ahmet Tatlıses ve torunu Mert Tatlıses ile ilgili miras konusunda önemli bir açıklama yaptı. Türkücü, 'Aramızda Kalmasın' isimli magazin programına gönderdiği açıklamada, oğlu Ahmet Tatlıses'e reddi miras yapacağını duyurdu.

5 ay önce Güncel

Unilever, içinde plastik ve metal parçaları bulunabileceği endişesiyle bir grup Magnum dondurmasının acil olarak toplatılması çağrısında bulundu. Şirket, Magnum Bademli dondurma çubuklarını, olası plastik ve metal varlığı şüphesi nedeniyle geri çağırdı.

5 ay önce Güncel

Dolar/TL, günü 32,5110 seviyesinden işlem görerek başladı. Dün hafif bir düşüş yaşayan dolar/TL, önceki günün kapanışına göre yüzde 0,1 oranında azalışla 32,3836 seviyesinden günü tamamladı.

5 ay önce Güncel

Hatay'ın Antakya ilçesine bağlı Saçaklı Mahallesi'nde bir çiftçi, zeytin bahçesini çapalarken beklenmedik bir keşifte bulundu. İsmet Kaya adlı çiftçi, traktörünün pulluğuna takılan bir küpten çıkan altın sikke dolu bir hazineyle karşılaştı.