• DOLAR 34,30 %0.03
  • EURO 37,00 %-0.07
  • ALTIN 3.015,78 %-0.45
  • BİST100 8.908 %0.00
  • BITCOIN 67.700 %1.04
  • ETHERIUM 2.490 %0.76
11°
6 ay önce Güncel

AK Parti'nin eski milletvekili Şamil Tayyar, katıldığı bir yayında şehir hastaneleri ve ekonomiye ilişkin çarpıcı bir örnekle dikkat çekti. Şehir hastanelerinde çayın 50 TL, çorbanın ise 300 TL'ye satıldığını ifade eden Tayyar, "Siz milyon dolarlık yatırım yapıyorsunuz, orada bir siyasal fayda doğmuyor ama Mansur Yavaş iki tencere çorbayla sizin inşa ettiğiniz şehir hastanesinden daha fazla bir siyasal fayda sağlıyor" dedi.

6 ay önce Güncel

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, kişisel Youtube kanalı üzerinden yatırım tavsiyeleri verirken, ev ve araç alımı ile döviz biriktirmeye ilişkin önerilerde bulundu

6 ay önce Güncel

Gelir vergisi beyan dönemi sona erdi ancak beyanname vermeyen milyonlarca mükellef tespit edildi. Gelir İdaresi Başkanlığı, pişmanlık hükmünden yararlanarak beyanda bulunmayanlara bir fırsat daha tanıyor. Pişmanlıkla beyanname verenler ceza ödemeden vergilerini ödeyebilecek.

6 ay önce Güncel

Sultangazi'de gerçekleşen bir operasyon, piyasaya sürülmek üzere kesimi yapılan at etlerine yönelik önemli bir adımı temsil ediyor. Polis ve zabıta ekipleri, ihbar üzerine harekete geçerek belirlenen adrese baskın düzenledi. Operasyon sonucunda at eti ve sakatatlar ele geçirilirken, kesim için bekletilen 3 at da ahırda bulundu.

6 ay önce Güncel

Türkiye'deki kredi kartı kullanıcılarını yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türk bankalarına yönelik önemli bir uyarıda bulundu. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) verilerine göre, son üç aylık dönemde bireysel kart borçlarındaki artış dikkat çekici boyutlara ulaştı.

6 ay önce Güncel

Kripto uzmanı Michaël van de Poppe, Bitcoin'in halving sonrası ve altcoin'lerin geleceği hakkında umut verici analizler sunarak piyasada dikkatleri üzerine çekti.

6 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan bildiride, 6'ncı ve 9'uncu sınıflar için düzenlenen ortak sınavların yeniden düzenleneceği ve bu sınavlara katılamayan öğrencilerin geçerli mazeret sunmaları durumunda sınava katılma hakkı elde edecekleri belirtildi.

6 ay önce Güncel

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan bir açıklamaya göre, Adana ilinde bulunan İncirlik Üssü, Hava Kuvvetleri'nin ihtiyaçları doğrultusunda Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldü. Bu değişiklik sonrasında İncirlik Üssü'ne F-16 Filosu konuşlandırılacak.

6 ay önce Güncel

Bursa'nın İznik ilçesinde, Gürmüzlü Mahallesi'nde kaçak kazı yapan 3 defineci, jeneratörden sızan gaz nedeniyle hayatını kaybetti. Bu üç defineci arasında bir baba-oğul olduğu belirtildi.

6 ay önce Güncel

Anayasa Mahkemesi, kamu işçilerinin mali ve sosyal haklarını belirleyen 'çerçeve anlaşma protokolleri'nin bağlayıcı olacağına dair düzenlemeyi anayasaya aykırı buldu ve iptal etti. Bu karar, yüzbinlerce kamu işçisini ilgilendiriyor. Ayrıntılar haber detayımızda...